To ce ti objasni Signature 350.
koji sasvim slucajno nalece
pa evo neso, ja sam ponosni vlasnik, ajde pre ce biti korisnik nego vlasnik

,
proceeda 1,4 sa 110ks kupljenog 2008 nov. od pre godinu dana dobio je i plin u ovlascenom servisu.
uzeo sam ga zato sto je tada bio na akciji i jeftiniji od obicnog ceeda, a plus sto da prostis prejebano izgleda. nije obican ceed ruzan, pogotovu sad ovaj najnoviji malo restilizovan, ali pro je ipak poseban. plus sto proceed ima drugacije oslanjanje od obicnog ceeda - tvrdje i malo nize.
moja nema 7 god garancije, barem mislim, nego 5 god. tad je valjda tako bilo. sad je 7. nikakvog problema sa njom nisam imao naravno, tek je presla 20000km. potrosnja u gradu se krece 9 do 10 litara sto je za ocekivati buduci da auto prazan ima preko 1200kg. imajuci to u vidu, kada si sam u njemu zivahan je. ubrzanje je 11,5s sto znaci neces se trkati na semaforima sa besnim kolima, ali je dovoljno za razumno-zustru voznju. naravno oseti se razlika u voznji kada ti u autu pored tebe sedi jos 4 coveka...
ali kada si sam, kada ga gazis po krivinama i to - lezi ko na sinama, i ti kao vozac se osecas jako sigurno. dobar osecaj imas na volanu koji deluje malo, i pravi mali broj krugova od jednog do drugog kraja - primetices mozda, barem je meni u poredjenju s mojim megan karavanom, veci krug zaokretanja auta.
klima lepo obavlja svoj posao, sve kontrole su krajnje jednostavne. retrovizori su veliki srecom i dobro su pregledni. kazem srecom jer okretanjem unazad neces videti gotovo nista, ako si vozio oklopno vozilo, a nisi vrv

, onda ti ovo nece biti cudno

ima visoko dupe i tesko ces bilo sta videti. jos ako obaras sediste dok vozis, kao ja (privucem volan i oborim sediste) onda ni sa strane neces videti zbog visokih bokova

ugradio sam parking senzore (otac zbog operacije nije narocito okretan u ledjima) pa je to resilo problem vidljivosti.
od opreme ima "sve": standardne stvari tipa serva, el retrovizora i prozora,podesavanja farova, klima, komande na volanu, mp3, retrovizori, racunar, sv za maglu, podesavanje grbe na vozackom sedistu... i ono sto je meni licno bitno kozni volan i menjac. tapacirung je krpen.
materijal komandne table i vrata je lepo uradjen, mekan je na dodir. medjutim neki plasticni delovi su onako malo... mislim nisu na nivou tih gumiranih delova. vrata su velika i teska, pa se nekad cuje malo skrip, ako jako cimnes za drsku iznutra. ali ponavljam samo ako bas cimnes, a tako nikad nes zatvarati vrata.
isao je dosad na redovan servis i nista nije otkazivalo - jedan deo je menjan i to prednji branik jer se spojler dole slomio nakon sto mu se na putu nasao nesretan kuca koji je pretrcavao autoput... nov branik je te 2009 kostao 80 i nesto hiljada, srecom kasko osiguranje... inace nebi ni bio menjan jer nije bilo nikakve deformacije samo naprslina koja se primeti detaljnijim posmatranjem.
moj otac se vozio u 1,6crdi sa 115ks i kaze da ide odlicno, lepse od ove moje.
mozda najbolji pokazatelj sta mislim o proceedu je taj sto se planira kupovina sledeceg, i to upravo 1,6crdi sa 115ks koji sad kosta manje nego koliko sam ja platio moj pre 2 god
nadam se da je pomoglo.
otvoren sam za pitanja

poz