DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.125
Odakle je dosao kovid 19,zasto je u Kini muk u vezi toga?Смета криминалцима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle je dosao kovid 19,zasto je u Kini muk u vezi toga?Смета криминалцима.
Kinezi su najveci kapitalisti ali su Kinezi i najopasniji narod .За нас нису и већ су први у свету свидело се то некима или не.
Odakle je dosao kovid 19,zasto je u Kini muk u vezi toga?
tacno. Mediji manipulisu tako ljudima.Наравно онда би 5G лечила HIV, Сифилис и Ковид заједно!!!!![]()
Znaci da su povezani ,ma kakav Si on kao nije znao sta mu se desava u rodjenoj zemlji ..Из Америке али нећемо о томе. Постоји јасна студија да је настао у Америци тј. од стране америчких фирми који послују у Кини. Онда је друг Си све то отерао...![]()
Pa ne znam isti su u principu iz iskustva. i jedni i drugi dehumanizuju coveka. Al zato Bugari, Rusi, Grci, to su nam srodne duse.bmaxa jel mislis da su Kinezi bolji od Amera ?
Znaci da su povezani ,ma kakav Si on kao nije znao sta mu se desava u rodjenoj zemlji ..
Tako je nekako.Pa ne znam isti su u principu iz iskustva. i jedni i drugi dehumanizuju coveka. Al zato Bugari, Rusi, Grci, to su nam srodne duse.
E pazi to je mantranje. Kako nam nije nista od nuklearnog otpada na ledinama oko Vince?Благотворни осиромашени Уранијум. Неће вам бити ништа, само мало канцер ћете да добијете...![]()
![]()
To bas i nije smesno …da ne odlazimo mnogo od teme moje misljenje ni za Kinu ni za Ameriku nije bas neko iako preferiram pojedine njihove proizvode.Благотворни осиромашени Уранијум. Неће вам бити ништа, само мало канцер ћете да добијете...![]()
![]()
Moj kolega dok je radio u Vinci dali su mu da nosi uranijumske sipke, pa eto ga sad 3 deteta, zena nije ni kosu izgubio.To bas i nije smesno …da ne odlazimo mnogo od teme moje misljenje ni za Kinu ni za Ameriku nije bas neko iako preferiram pojedine njihove proizvode.
Zavisi ,ako je imao zastitnu opremu ipak se ja ne bih igrao sa uranijumom a Kinezi nas potrovase ovde sa njihovim fabrikama a Ameri nas bombardovali ,ne zna se sta je gore.Moj kolega dok je radio u Vinci dali su mu da nosi uranijumske sipke, pa eto ga sad 3 deteta, zena nije ni kosu izgubio.
Ma kakav rak od toga![]()
Koliko znam od radijacije stiti samo metar debeo zid od olovaZavisi ,ako je imao zastitnu opremu ipak se ja ne bih igrao sa uranijumom a Kinezi nas potrovase ovde sa njihovim fabrikama a Ameri nas bombardovali ,ne zna se sta je gore.
Mislim ono kad je bio Cernobil Beograd a pogotovo travnjaci su sijali od radijacije pa niko nije sirio panikuKoliko znam od radijacije stiti samo metar debeo zid od olova![]()
Mozda su roknuli tone zeolitaMislim ono kad je bio Cernobil Beograd a pogotovo travnjaci su sijali od radijacije pa niko nije sirio paniku
da ce neko dobiti rak![]()
Ma pazi ako si dugo izlozen radijaciji recimo 20-30 godina radjaju im se genetski ostecena deca tipa zakrzljalaMozda su roknuli tone zeolita![]()
CigletinaJa prešao na 12 pro max xD