Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Sve iznad 18 je legalno... (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:razz: Mislim da sam ipak ja izvukao duzu travku... :razz:Vragolasta Amfibija:pouzdano znamo da se Peri ne svidjaju :-D
iagleda da se svidjaju starijima...zato se nama svidjaju mladji i lepo smo raspodelili :-D
Sta sad mi treba da kazemo... "A da ti dodjes pa da te onako majstorski..." Blah...hulahopka:Uh, ja volem mladje momke.Omiljena mi je pesma:Sto ti ljubis mladog momka, matora devojka.Klinci uopste nisu glupi, a i stosta znaju i oce sve da probaju.Matorci su svi stondirani, uglavnom..Ja imam 29, a skoro sam probala klinca od 20, i bori me **** sta ce te vi reci na to.Naravno, nisam neki iskompleksirani lik, pa da tako lecim svoje komplekse, nemam ja nista protiv da dodje neki stariji da me onako majstorski otrese, ali u nedostatku istih slatka je i mlada piletina...
Da li to znachi da je vazan samo dobar seks bez obzira na godine ?hulahopka:Uh, ja volem mladje momke.Omiljena mi je pesma:Sto ti ljubis mladog momka, matora devojka.Klinci uopste nisu glupi, a i stosta znaju i oce sve da probaju.Matorci su svi stondirani, uglavnom..Ja imam 29, a skoro sam probala klinca od 20, i bori me **** sta ce te vi reci na to.Naravno, nisam neki iskompleksirani lik, pa da tako lecim svoje komplekse, nemam ja nista protiv da dodje neki stariji da me onako majstorski otrese, ali u nedostatku istih slatka je i mlada piletina...
latica:I sve veci broj zenskih osoba koje poznajem ulazi vezu sa mladjim muskarcem,dok muski deo publike na to reaguje kao Pera.Ko zna mozda se osecaju ugrozeno.
Piletina je najslada,prste da polizes!MarkoBL:Da li se ovdje od djevojaka ikom svidaju mladji momci od njih ili sve ganjaju starijee...
Npr djecko ima 17god a djevojka 20+...![]()
Valjda i mi "klinci" imamo neke kvalitete...
Ma nek svaka sama proceni sta joj je pametnije i bolje... Devojaka ipak ima vise od tipova... Tako da se ipak one osecaju ugrozenije...latica:I sve veci broj zenskih osoba koje poznajem ulazi vezu sa mladjim muskarcem,dok muski deo publike na to reaguje kao Pera.Ko zna mozda se osecaju ugrozeno.
Zashto ne?Evo ja imam 23 a moj momak 18 i juche nam je bila godisnjicaMarkoBL:Da li se ovdje od djevojaka ikom svidaju mladji momci od njih ili sve ganjaju starijee...
Npr djecko ima 17god a djevojka 20+...![]()
Valjda i mi "klinci" imamo neke kvalitete...
raindog:imate imate, al kad predjete dvadest i neku![]()
hulahopka:Uh, ja volem mladje momke.Omiljena mi je pesma:Sto ti ljubis mladog momka, matora devojka.Klinci uopste nisu glupi, a i stosta znaju i oce sve da probaju.Matorci su svi stondirani, uglavnom..Ja imam 29, a skoro sam probala klinca od 20, i bori me **** sta ce te vi reci na to.Naravno, nisam neki iskompleksirani lik, pa da tako lecim svoje komplekse, nemam ja nista protiv da dodje neki stariji da me onako majstorski otrese, ali u nedostatku istih slatka je i mlada piletina...
Samantha Jouns:Mator JARAC - JAK UDARAC:
![]()