Da li se ikom svidaju mladji...

hulahopka:
Uh, ja volem mladje momke.Omiljena mi je pesma:Sto ti ljubis mladog momka, matora devojka.Klinci uopste nisu glupi, a i stosta znaju i oce sve da probaju.Matorci su svi stondirani, uglavnom..Ja imam 29, a skoro sam probala klinca od 20, i bori me **** sta ce te vi reci na to.Naravno, nisam neki iskompleksirani lik, pa da tako lecim svoje komplekse, nemam ja nista protiv da dodje neki stariji da me onako majstorski otrese, ali u nedostatku istih slatka je i mlada piletina...
Sta sad mi treba da kazemo... "A da ti dodjes pa da te onako majstorski..." Blah...
Ma kecaj se s klincima... 17 najbolje... :lol:

hulahopka:
Uh, ja volem mladje momke.Omiljena mi je pesma:Sto ti ljubis mladog momka, matora devojka.Klinci uopste nisu glupi, a i stosta znaju i oce sve da probaju.Matorci su svi stondirani, uglavnom..Ja imam 29, a skoro sam probala klinca od 20, i bori me **** sta ce te vi reci na to.Naravno, nisam neki iskompleksirani lik, pa da tako lecim svoje komplekse, nemam ja nista protiv da dodje neki stariji da me onako majstorski otrese, ali u nedostatku istih slatka je i mlada piletina...
Da li to znachi da je vazan samo dobar seks bez obzira na godine ?

mislim da sve zavisi od toga sta se od te veze ocekuje,ako je samo sex u pitanju, mislim da godine nisu presudne, ali ukoliko zelimo nesto ozbiljnije, onda postaju vazne druge stvari, pre svega vazno je da tezimo istim stvarima, a tu razlika u godinama moze dosta da zasmeta, narocito ako je decko od 20 a devojka od 30 godina, na primer.
Ona zeli mozda ozbiljnu vezu, brak a pred njim je jos mnogo neprozivljenih godina i ljubavnih podviga. ;) i tu nastaje problem.........

da pa jes sve dolazi godinama ,,, devojke do tamo neke dvadesetpete ganjaju starije ,, pa kada te devojke predju neku godinu ,,, da ne bi ganjale po domu penzionera predju na piletinu ,,, cini mi se da nesto tako praktikuju indijci ,,, da bi uvek neko imao nekoga da poducava ljubavnim zahvatima ,,, štaćeš

hulahopka:

GDE SAM JA BIO TOG DANA :cry:

Back