Da li se ikad netko vratio iz smrti?

Ја, био сам мртав бар два сата, и вратио се на исто место али са другим сценаријем,
Има много таквих случајева и генерално се своди на то да такви људи постају другачији. Имају сасвим другачије вредности живота.
 
Ja verujem u price onih ljudi koji su bili klinicki mrtvi i iskusili neko predvorje da li smrti, raja ili nekog drugog sveta posle smrti...

Ima onih skeptika koji kažu ma važi, lažu, a ja se onda zapitam da li bi stvarno osobi koja je bila osevdočeno klinički mrtva nakon toga prvi poriv bio da laže i folira i glorifikuje svoju zamalo smrt... teško.

Mada kažu da u tim momentima naš mozak proizvodi neku hemiju, sličnu halucinogenima na nivou LSD-a pa otud tripozan osećaj bitisanja negde kao u snu.
 
Ја сам тамо завирио само носем кроз врата и одмах се вратио назад и затворио врата. Како ?! Па колабирао сам од силне дијареје и пребацили су ме у болницу. Док сам чекао да ме доктор прими, изгубио сам свест и пао. Моја кева је одмах притрчала и почела да ме цима и дозива а ја сам јој рекао "Шта ти је бре, смири се, добро је". Онда су дошли болничари и подигли ме на носила. И сад ја сам више дана мислио да је то било тако али ми мајка касније рекла: "Ма ко ти је рекао да си било шта говорио. Поглед ти је био укочен и ниси речи проговарао" ! И онда ја сконтам да сам имао "Свест" на тих неколико секунди док сам био без свести. Уопште немаш осећај да си без свести. Говорим само о свом доживљају. Вероватно други људи имају своја искуства. Ја сам и читао и гледао о људима који су апсолутно имали слично искуство мом искуству.
 

Back
Top