da li se forumasi razlikuju od ostalih ljudi? :)

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.707
Ovaj test nije težak i za njega vam zapravo ništa ne treba. Ne zapisujte ništa i ne koristite digitron. Sledite uputstva što brže, naravno koliko možete

mozak-glava-shutterstock-1398680634-487787.jpg

Ovo je jednostavan test, ali ono što će se dogoditi na kraju šokiraće vas! To je jedna od onih stvari koje se teško mogu objasniti.
Ovaj test nije težak i za njega vam zapravo ništa ne treba. Ne zapisujte ništa i ne koristite digitron. Sledite uputstva što brže, naravno koliko možete.
Ne prebacujte se na sledeći zadatak dok ne završite prethodni. Ne morate da zapisujete odgovore niti da ih pamtiti.
Start:
15 + 6

3 +56

89 + 2

12 + 53

75 + 26

25 + 52

63 + 32

Ostalo je još malo...

123 + 5

SADA BRZO! ZAMISLITE NEKU BOJU I ALAT!

Spustite se još malo dole...

Još malo....

Mislili ste na crvenu boju i čekić?

Čak 98 odsto ljudi zamisli crveni čekić (to jest crvenu boju i čekić) dok radi ovu vežbu! Ako to nije vaš odgovor, onda ste među dva odsto ljudi koji imaju različit i poseban mozak.

sta ste vi zamislili? :)

Bez obzira na test - ja mislim da se forumasi razlikuju od drugih ljudi po NEZASTOSTI U MASTURBACIJI.

Narocito na podforumima LJIS i Politika.

Tamo danima, mesecima i godinama ne prestaju...

Dok su mladji to vise rade na ljisu, a kada malo poodrastu prelaze ne politiku i tamo ostaju mastrbrirajuci do kraja zivota....

Bez obzira na test - ja mislim da se forumasi razlikuju od drugih ljudi po NEZASTOSTI U MASTURBACIJI.

Narocito na podforumima LJIS i Politika.

Tamo danima, mesecima i godinama ne prestaju...

Dok su mladji to vise rade na ljisu, a kada malo poodrastu prelaze ne politiku i tamo ostaju mastrbrirajuci do kraja zivota....
ja viš nekako verujem da tamo na politiku zalaze balavci iz inostranstva, potomci gastarbajtera

- - - - - - - - - -

:sad2:...i neprilagodljivi

izrodi :dash:

Back