Da li se devojke loze na gitariste?

Iskreno nije da ne vole. Skoro sam ponovo uzeo akusticnu, reko da se prisetim, naucio tek 2-3 pesme, dovoljno da kad izadjem na kej uzmem drugarovu gitaru, brzo se sakupe.... :3 Opet nije presudni faktor, ali svakako obozavaju kad im odsviras i jos ako znas i otpevas neku baladu :D

Kad tinejdzer odluci da nauci da svira, stalno se zapita "Pa loze li se djevojke na to?" Ja sam poceo relativno kasno, pa sam bio svjestan toga da mi u tom planu to nece nista pomoci. Zato djevojke koje pocnu teze odustaju, no nastave da idu dalje, a momci nauce vecinom tri akorda a s tim moraju i da zapjevaju i jos ako nemaju trunke sluha, no fulaju intonaciju, onda ce vam govoriti da ste super... eto ispostuju vas, a ne svidi im se, no eto nadaju se da cete nastaviti da vjezbate i da cete napredovati. Prosao sam kroz sve to :lol:

Loze se utripovane klinke koje su tek pocele da proucavaju rnr kulturu povrsinski

I par onih koje ni posle 20-e ne prodje kriza identiteta i pubertetska sranja

ugl to je prolazno... bar ako su objekt lozenja likovi koji znaju da hvataju 2-3 akorda i odsviraju neku malo zajebaniju solazu... sa profi gitaristima je vec druga stvar :D

Back