Julian
Poznat
- Poruka
- 8.024
Nisi ti, sta si se uspanicila... Je l' bilo nesto sa incom?
To su peach i iluzionista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sine Juliane, kako ti to sve znas?Julian_Duranona:Nisi ti, sta si se uspanicila... Je l' bilo nesto sa incom?
Dobar sam sa moderatorima, pa sam dobio mogucnost da citam privatne poruke.sevilja:Sine Juliane, kako ti to sve znas?
Julian_Duranona:Nisi ti, sta si se uspanicila... Je l' bilo nesto sa incom?
Tu bas ima puno da se zna.Julian_Duranona:Dobar sam sa moderatorima, pa sam dobio mogucnost da citam privatne poruke.
Znam sve i o tvojim muvanjima i izlascima sa forumasima.
I ti se poznajes s moderatorima?Peta W.:Za pochetak ajde sa mnom na kafu.![]()
![]()
Oh, Huliane...pratis znaci.Julian_Duranona:Nemoj sa Petom na kafu, ona hoce da te kresne.
Izadji sa mnom, tamo negde posle 10. avgusta.
Nda... pa majq mu i ja sam moderator.sevilja:I ti se poznajes s moderatorima?![]()
shshshshshsh... E Duranjonjo shto si neki....Julian_Duranona:Nemoj sa Petom na kafu, ona hoce da te kresne.
.
Ma opusteno Peta W. ,ja sam zena modernih shvatanja.Peta W.:Nda... pa majq mu i ja sam moderator.![]()
Ne boj se,ne spopadam na prvom sastanku.![]()
Samo je moja gigule uvek bila skromna... Uvek ''registrovan korisnik'' - da se ne izdvaja iz baze, da bude u kontaktu sa masama. Eh, da je vise takvih...Peta W.:Na Novom Sadu. Ne ljutim se... opushteno...
Lako to mozhesh skontati poshto modovi obichno imaju neki drugi potpis,ne "Registrovan korisnik".![]()
Ja mislim da ću početi da sanjam Petra Bana, nekako sve češće pomišljam na njega, pitam se gde je, šta radi, šta li mu se desilo te ga nema više među nama. Sve se bojim da me čeka kontakt sa onostranim, gde će mi biti saopštena strašna istina o tragičnoj sudbini koja ga je zadesila. Oš se menjamo?S_K_V_O:ja nocas sanjala iluzionistu :shock:
DisMisaL:Ja mislim da ću početi da sanjam Petra Bana, nekako sve češće pomišljam na njega, pitam se gde je, šta radi, šta li mu se desilo te ga nema više među nama. Sve se bojim da me čeka kontakt sa onostranim, gde će mi biti saopštena strašna istina o tragičnoj sudbini koja ga je zadesila. Oš se menjamo?