DA LI SE DESILA LJUBAV OVDE NA FORUMU IZMEDJU DVOJE HETEROSEKSUALNIH OSOBA

Julian_Duranona:
Dobar sam sa moderatorima, pa sam dobio mogucnost da citam privatne poruke.
Znam sve i o tvojim muvanjima i izlascima sa forumasima.
Tu bas ima puno da se zna.
E a kako da se zblizim s moderatorima?...hocu i ja u centar zbivanja.
Jel mi za to potrebna neka posebna harizma ili je dovoljna SKOJ clanska karta ( Srpski Klub Obozavatelja Juliana)?

Peta W.:
Na Novom Sadu. Ne ljutim se... opushteno... ;)
Lako to mozhesh skontati poshto modovi obichno imaju neki drugi potpis,ne "Registrovan korisnik". :D
Samo je moja gigule uvek bila skromna... Uvek ''registrovan korisnik'' - da se ne izdvaja iz baze, da bude u kontaktu sa masama. Eh, da je vise takvih...

Nego, moderatori, sta uradiste od Foruma? Krizirao sam ovih nekoliko desetina minuta kako nije moglo da se pristupi.
Smorio sam se kao Mac u kamenu.

S_K_V_O:
ja nocas sanjala iluzionistu :shock:
Ja mislim da ću početi da sanjam Petra Bana, nekako sve češće pomišljam na njega, pitam se gde je, šta radi, šta li mu se desilo te ga nema više među nama. Sve se bojim da me čeka kontakt sa onostranim, gde će mi biti saopštena strašna istina o tragičnoj sudbini koja ga je zadesila. Oš se menjamo?

DisMisaL:
Ja mislim da ću početi da sanjam Petra Bana, nekako sve češće pomišljam na njega, pitam se gde je, šta radi, šta li mu se desilo te ga nema više među nama. Sve se bojim da me čeka kontakt sa onostranim, gde će mi biti saopštena strašna istina o tragičnoj sudbini koja ga je zadesila. Oš se menjamo?

Ja sam chuo da je konachno uspeo u svojim namerama. Da kulira i da kre$e jednu od naj foruma$ica sa NS foruma. Ona ga voli, a on na to ne haje ni 5 para vec razmi$lja o poslu i novim investicijama

Back