K
klinka
Gost
JA obozavam da se svadjam?Ima li ovde slicnih meni? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Red_Zmaja:Ako mi neko ide na **** da....uvek bez razmisljanja....
Sta je pesnik hteo time da kaze....ili mozda pise izmedju redova....a posto ti ne pises izmedju redova ja ne citam....a probaj na srpskom ovo je valjda jos uvek neka j*ebena SRBIJA!!!!...Devilishgirl:Red_Zmaja:Ako mi neko ide na **** da....uvek bez razmisljanja....
Zaj*banoA devojka..hmm, what about sex
![]()
Ja mislim da je pitanje bilo da li se cesto svadjate a da niko nije pomenuo devojku....a oces da proveris da li sam homic..... :xDevilishgirl::shock: Da crtam!!! Pa, nije mi jasno, definitivno, znaci devojka ti ne ide na k*rac, neverovatno.
Ili si homic![]()
Pa mislis li ti na nesto drugo osim na sex...????Devilishgirl:Oops, easy boy, nisam znala da si n.a.d.r.k.a.n...
Zabranjeno saliti se, biti bukvalista?? Ponekad![]()
Prvi si pomenuo kad ti neko ide na k*rac, pa sorry, nisi skapirao, a ja zapela. Weird![]()
Sad cu ja da probam na svastari ako je ne zatvore... :wink:DJ_MaRe:ako kazem da volim da se svadjam, hoce li neko da otvori topic PROZIVKE da se malo peglamo bez straha od zakljucavanja teme???![]()
Red_Zmaja:Pa mislis li ti na nesto drugo osim na sex...????Devilishgirl:Oops, easy boy, nisam znala da si n.a.d.r.k.a.n...
Prvi si pomenuo kad ti neko ide na k*rac, pa sorry, nisi skapirao, a ja zapela. Weird![]()
![]()
Primetio sam...Devilishgirl:Red_Zmaja:Pa mislis li ti na nesto drugo osim na sex...????Devilishgirl:Oops, easy boy, nisam znala da si n.a.d.r.k.a.n...
![]()
Ma ne, nikako 8)
Da nisi malo prestara za taj sport....Devilishgirl:Nije valjda, bas me cudi8)
Ne verujem da ces uspeti da me iznerviras.Samo ako si uobrazen.mario80:a'j te nerviram?tanja90:Nerviraju me svadjalice,radoznali :shock: i uobrazeni. Svadjam se samo kad me neko iznervira. Ko pokusa,tesko njemu!!! :wink:![]()
Ha,ha,ha...evo prizivam te i sve cekam ne bi li se pojavio! :wink:mario80:znam ja...cackam je ja malo...iz miloshti...ne bi li me primetila...i pozvala k'sebi...Devilishgirl:Onaj koga ti ne nerviras ima dobre zivce![]()
![]()
pa malo je mnogo za tvoje godinice...ili ne?tanja90:Ha,ha,ha...evo prizivam te i sve cekam ne bi li se pojavio! :wink:mario80:znam ja...cackam je ja malo...iz miloshti...ne bi li me primetila...i pozvala k'sebi...Devilishgirl:Onaj koga ti ne nerviras ima dobre zivce![]()
![]()
Cool nastup totalno ubija svađalice. Sediš i gledaš ih ledeno dok se oni kao Patak Dača kače na plafon. I kad se ohlade uživaš gledajući kako crvene. Šta je ikada svađa rešila?mortishaaa::wink: upravo tako..neven:to je pravi stav bez svadje nema zivotamortishaaa:OBOZAVAM DA SE SVADJAM!!!!!![]()
![]()
ali ozbiljno.. a sto?? pa kad mislim da neko nije u pravu bilo da se sa njim druzim strava ili da ga ne podnosim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mario80:pa malo je mnogo za tvoje godinice...ili ne?tanja90:Ha,ha,ha...evo prizivam te i sve cekam ne bi li se pojavio! :wink:mario80:znam ja...cackam je ja malo...iz miloshti...ne bi li me primetila...i pozvala k'sebi...Devilishgirl:Onaj koga ti ne nerviras ima dobre zivce![]()
![]()
![]()
pa i vi ste klinke pa radite svasta nesto...Xtina:mario80:pa malo je mnogo za tvoje godinice...ili ne?tanja90:Ha,ha,ha...evo prizivam te i sve cekam ne bi li se pojavio! :wink:mario80:znam ja...cackam je ja malo...iz miloshti...ne bi li me primetila...i pozvala k'sebi...Devilishgirl:Onaj koga ti ne nerviras ima dobre zivce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad si preterao?Da nisi malo star za ovu rubriku.Sorry,ali studenti nisu Tinejdzeri
![]()
![]()
![]()
![]()
E Mario svaka ti cast za ovo! :wink:mario80:pa i vi ste klinke pa radite svasta nesto...Xtina:mario80:pa malo je mnogo za tvoje godinice...ili ne?tanja90:Ha,ha,ha...evo prizivam te i sve cekam ne bi li se pojavio! :wink:mario80:znam ja...cackam je ja malo...iz miloshti...ne bi li me primetila...i pozvala k'sebi...Devilishgirl:Onaj koga ti ne nerviras ima dobre zivce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad si preterao?Da nisi malo star za ovu rubriku.Sorry,ali studenti nisu Tinejdzeri
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()