Da li se brže opijemo kad pijemo na slamku?

Da li se brže opijemo kad pijemo na slamku?

• Da

glasova: 5 71,4%
  • Ne

glasova: 2 28,6%

• Ukupno glasova
    7
nemoj zezati

Pokušavam eto tako u odredjenim prilikama da ne naruchujem vodu
Sokove ne pijem

Znaci vidjela žaba dje se konj potkova pa i ona digla nogu

A valjda i vrućine pa odmah uhvati
ne , ne , do slamke je , nešto veći napor u disanju sbog uvlačenja
zato regular gutljaj pa gutljaj , zašto da se lišiš zadovoljstva u koktelu , posebno baš za ove vrućine, još bolje ako se stavi kocka dve leda

Bronx' je malo kompliciraniji koktel od 'Screwdrivera'. Za njega vam je potreban džin, vermut i sok od naranče. Sastojke u ovom slučaju stavljajte u istom odnosu u shaker koji je potrebno protresti 25 puta nakon čega sadržaj stavite u koktel čašu.

Idući koktel malo će vas podsjećati na 'Screwdriver', no Ammaretto koji ćete pomiješati sa sokom od naranče ipak će koktelu dodati gorkoslatki okus, a moći ćete osjetiti i malo badema. U koktel 'Bocce Ball' možete dodati i kriške naranče ako želite.
uzdravlje

Bronx' je malo kompliciraniji koktel od 'Screwdrivera'. Za njega vam je potreban džin, vermut i sok od naranče. Sastojke u ovom slučaju stavljajte u istom odnosu u shaker koji je potrebno protresti 25 puta nakon čega sadržaj stavite u koktel čašu.

Idući koktel malo će vas podsjećati na 'Screwdriver', no Ammaretto koji ćete pomiješati sa sokom od naranče ipak će koktelu dodati gorkoslatki okus, a moći ćete osjetiti i malo badema. U koktel 'Bocce Ball' možete dodati i kriške naranče ako želite.
uzdravlje

Water Day Loop GIF by Pi-Slices

to ce sledeci vikend probati pa nova tema :lol:

Uh suti

Od ponedeljka sam u full poslu

U 6:15 kod prvog pacijenta i to kod najizazovnije gospodje dere se probija uši
Ja lepo kažem “dobro jutro” ona se dere “hure”

A da

Pila je alkohol ko smuk i sad je mozak ispario

Inače svako tri dana se mjenjamo jer nemozes izdržati

Do petka je na mojoj turi

Uh suti

Od ponedeljka sam u full poslu

U 6:15 kod prvog pacijenta i to kod najizazovnije gospodje dere se probija uši
Ja lepo kažem “dobro jutro” ona se dere “hure”

A da

Pila je alkohol ko smuk i sad je mozak ispario

Inače svako tri dana se mjenjamo jer nemozes izdržati

Do petka je na mojoj turi
Meni je prosla nedelja bila :roll: nema ljudi,godisnji,ova je vec malo bolja...a jos malo pa cu i ja na odmor.:bye:

Back