Да ли се бојкоташи премишљају у вези изласка на изборе?

Да ли се премишљате у вези бојкота?

• Остајем при бојкоту избора

glasova: 7 58,3%
  • Мислио сам да бојкотујем, али ћу ипак изаћи

glasova: 2 16,7%
  • Мислио сам да бојкотујем, али сада се двоумим

glasova: 3 25,0%

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
ok, a jel besmislica prorokovanje da ce kosovo dobiti nezavisnost i suverenitet - od koga ce dobiti, od eu, od albanije, velikih sila, da nece rusia da da suverenitet siptarima? da nece amerika? jel vucic prorok? da nije aljek musliu vucici siptarski prorok??

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić šokirao je javnost izjavama na “Pinku” da će Kosovo dobiti nezavisnost i suvernost na celoj svojoj teritoriji.

Изгледа да су му странци ту изјаву поставили као услов пред изборе у замену за подршку.

Изгледа да су му странци ту изјаву поставили као услов пред изборе у замену за подршку.
ma i ja ga podrzavam, kada on moze da optuzi sve za licemerje, jer nisu culi njegov predlog, a napadali ga - JEL SAM VAM JA KRIV STO NISTE CULI NJEGOV IZDAJNICKI PREDLOG, NEMATE DOKAZA PROTIV NJEGA, A ON JE DOKAZAO DA STE LICEMERI

predlog njegov ni ne postoji, on vas laze i majmunise i vredja da ste licemeri, ali nema ko da ga prozove, vec se licemeri prozivaju da li su za ili protiv izbora
carevo novo odelo, nema ko da kaze caru da je go, zato vas car vredja, sado-mazo.

ajd neka uvredi mene ako sme, ljiga, prozivam ga jer je ''pametan'', ali necu da ga rusim, jer boljeg niste zasluzili.

Овај кукавица, овај један обичан причало и, да не кажем ружну реч, лапрдало Вучић, прича приче као да смо ми сисали весло. Нек иде нек прича те прича у свом Бугојну. Али нека нам не соли памет, човек који ни у шта не верује - рекао је владика Атанасије.

Он је истакао да Вучић "лаже и себе и друге и хоће нама да наметне своју безбожну идеологију".

Poslednja izmena:

Back