Да ли се бојкоташи премишљају у вези изласка на изборе?

Да ли се премишљате у вези бојкота?

• Остајем при бојкоту избора

glasova: 7 58,3%
  • Мислио сам да бојкотујем, али ћу ипак изаћи

glasova: 2 16,7%
  • Мислио сам да бојкотујем, али сада се двоумим

glasova: 3 25,0%

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.862
Питање за вас Другари и драге Другарице.

Да ли се предомишљате у вези бојкота?

Питање је за оне који подржавају или су подржавали бојкот.

Неке партије су најавиле да ће ипак изаћи.

Ситуација се мења ииз дана у дан, из часа у час.

Đilas, Jeremić, Boško i Lutovac bojkotuju.

Sergej i Radule izlaze.

А како ће сада Вучић да напада опозицију ако Ђилас (и Јеремић и Бошко и Лутовац) бојкотују?

Не може за изборну кампању да виче "Ђиласе лопове", не може за изборну кампању да виче "Бошко Лидерчина је фашиста", не може да виче "Вратиће се жути".

А ако почне да виче по лудом Сергеју или лудом Радулу, само ће да им подигне цену.

Како ће да води кампању?

Против кога?

А како ће сада Вучић да напада опозицију ако Ђилас (и Јеремић и Бошко и Лутовац) бојкотују?

Не може за изборну кампању да виче "Ђиласе лопове", не може за изборну кампању да виче "Бошко Лидерчина је фашиста", не може да виче "Вратиће се жути".

А ако почне да виче по лудом Сергеју или лудом Радулу, само ће да им подигне цену.

Како ће да води кампању?

Против кога?
Mislim da će nastaviti protiv istih da vodi kampanju, dakle svestan da ga više ugrožavaju bojkotaši nego ovi što izlaze.

Koliko sam ja informisan,na sastanku lidera svih opozicionih stranaka,za par dana,bice konacno odluceno:Bojkot izbora,ili izlazak.Utvrdjen je i nacin
demoktarskog nacina utvrdjivanja odluke.Stvar ce se resiti tako,sto ce najstariji Lider (po godinama zivota) uzeti jedan evric u metalu.Bacice ga u
vazduh da se okrece.Ako padne na zemlju,sa okrenutom "krunom" na gore -BOJKOT. Ako gore bude okrenuto "PISMO" - ide se na izbore.!
Tako je konacno sve lepo i demokratski zamisljeno.Nema vise tuce (bar ne pred javnoscu) mozda negde u nekom zabacenom delu zgrade parlamenta
mozda u toaletu,da izmene po par udaraca,ali to nije nista strasno,par bubotaka,to se i e racuna,Cujem da je onaj Risticevic,odmah upisan u neku
teretanu,da ojaca misice.Kazu da mu se zamerio,neki kako mi se cini,da ga zovu Boskic.!

Питање за вас Другари и драге Другарице.

Да ли се предомишљате у вези бојкота?

Питање је за оне који подржавају или су подржавали бојкот.

Неке партије су најавиле да ће ипак изаћи.

Ситуација се мења ииз дана у дан, из часа у час.

ja sam pausalno akontirao Vucica do 2050-te pa cu krckam grisine i pivo i ce gledam dal ce za Vuleta da glasa 78 posto il 81 posto .

Vucic je sakrio svoj predlog da bi sve optuzio da su licemeri, ako njegov predlog uopste i postoji, jer ga niko nije video.

– Vidite kakvo je to licemerje sveukupno. Kažete niste čuli šta sadrži taj predlog, saglasan sam niste čuli, a što ste ga napadali. Zbog toga ste mi glavu otkinuli metaforično, a niste ni čuli o čemu se radi, a sa kad kažem da je propalo kažete nismo ni čuli. Pa čekajte ljudi, pa što ste napadali onda i rušili sve, a niste ni hteli da čujete – pitao je Vučić.

A zasto ga vucic nije objavio, pa da citamo njegov predlog, zasto je hteo da cujemo na uvce samo?

SRBI SU SVEUKUPNO LICEMERI, TO VAM PORUCUJE IZDAJNIK VUCIC, ... i u pravu je, ako gledamo sa siptarskog aspekta Licemeri ne zasluzuju sveto kosovo, dajte siptarima.

Vucic je sakrio svoj predlog da bi sve optuzio da su licemeri, ako njegov predlog uopste i postoji, jer ga niko nije video.

– Vidite kakvo je to licemerje sveukupno. Kažete niste čuli šta sadrži taj predlog, saglasan sam niste čuli, a što ste ga napadali. Zbog toga ste mi glavu otkinuli metaforično, a niste ni čuli o čemu se radi, a sa kad kažem da je propalo kažete nismo ni čuli. Pa čekajte ljudi, pa što ste napadali onda i rušili sve, a niste ni hteli da čujete – pitao je Vučić.
Besmislice s njegove strane.

Očekivano.

Besmislice s njegove strane.

Očekivano.
ok, a jel besmislica prorokovanje da ce kosovo dobiti nezavisnost i suverenitet - od koga ce dobiti, od eu, od albanije, velikih sila, da nece rusia da da suverenitet siptarima? da nece amerika? jel vucic prorok? da nije aljek musliu vucici siptarski prorok??

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić šokirao je javnost izjavama na “Pinku” da će Kosovo dobiti nezavisnost i suvernost na celoj svojoj teritoriji.

NE!Ništa se nije promenilo?Jel neko osetio boljitak u medjuvremenu?Jel možemo da čujemo drugačije mišljenje?NE?Znači BOJKOT!
pa kako mozes da cujes drugacije mislenje, kad niko nije cuo njegov predlog? moze biti da bi cuo isto misljenje, isti predlog, a sta mislis, mozda smo svi mi sns?

da si bio na treningu preumljenja, naucio bi ovo, mislim da ima kod brkica da se cita

Back