Da li sam normalna sto ovo radim..

Сматрам да је глупост да га задржава само због детета, јер ако он није желео да остане поред њега, него је желео да оде, какав ће то отац да буде?

gambrinus da te informisem posto ti ocigledno informacija fali.

kad se brak razvede, na papiru pise da su se bracni partneri razveli jedno od drugog, a ne roditelji od deteta.
roditeljstvo se razvodom ne gubi.
u vecini slucajeva, kad se partneri razvedu - partner koji se iseli sa zajednicke adrese nastavi da odrzava odnos sa svojim detetom.
tako je barem u svim slucajevima gde su partneri razvedeni u mojoj okolini.
i u mom.

kad se brak razvede, na papiru pise da su se bracni partneri razveli jedno od drugog, a ne roditelji od deteta.
u vecini slucajeva, kad se partneri razvedu - partner koji se iseli sa zajednicke adrese nastavi da odrzava odnos sa svojim detetom.
i u mom.

Draga sredi se i izađi :whistling: skot nek uživa u onom što je izabrao a ti blago meni uživaj u životu :manikir: sve dođe na svoje (savete traži od stručnjaka na odgovarajućem mestu) :bye:

i u mom.

Мућас грасијас на информацијама, пала сам са Марса.

Приче које сам чула о разводима су већински овакве - отац је одлепршао са другом женом...и јавља се трипут у две године.

Мућас грасијас на информацијама, пала сам са Марса.

Приче које сам чула о разводима су већински овакве - отац је одлепршао са другом женом...и јавља се трипут у две године.

nadam se da se nisi ugruvala :mrgreen:

ako nije teska patologija u odnosu izmedju ex partnera prisutna, kao sto ovde vidimo - nije, nema razloga da otac ne bude posvecen svom detetu..
obicno dodatni kurslus u odnosima nastane kad ostavljeni partner krene da se sveti onom drugom preko deteta (svesno ili nesvesno)..

iz tog razloga i jeste savet - kad je kraj braka za koji su oboje zasluzni tu, pusti coveka da ide ako misli da je sebi srecu nasao..koliko god ona bila ispod kriterijuma njegove ex supruge..(da ne bi bilo na kraju kao u vicu - nasa ljubavnica je lepsa)..

Poslednja izmena:

Back