chokolada:Ma ja se secam samo one lisice sto je bila kao zesca riba. Ovi drugi su mi u magli, ali znam da su bili pomalo strasni.goodday:hmmm...da...izdegenerisane...ok...mozda i jesu...ali zeka nije bio :x

a tek ja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chokolada:Ma ja se secam samo one lisice sto je bila kao zesca riba. Ovi drugi su mi u magli, ali znam da su bili pomalo strasni.goodday:hmmm...da...izdegenerisane...ok...mozda i jesu...ali zeka nije bio :x
E,sad kad nisam pala sa stolice,nikad necu....goodday:zazmurish i ponavljash "slonova kaka...slonova kaka...babina sisa...kamilja slina"...i tako celu ekipu iz "laku noc deco"...osim babe naravno...
A zasto to?sonicius:KOLIKO VI NISTE NORMALNI![]()
![]()
![]()
Sad se i ja secam lava i vuka (mislim)... Ali sve kroz maglu...Snezna_kraljica:Da, ja se secam i lava...![]()
Kako to mislis...danas mi je dan bio katastrofa.Pa valjda ti je tek poceo.kadet:Aaaaaaahhhhhhaaaaahhh
aaaaaahhhhhhhaaaaahhhhhhhhhhh
aaaaahhhhhhhaaaaaahhhhhaaaaahhhhhhhhaaaaaa
hhhhhhaaaaaaahhhhhhhaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaaahhah
ohhohohoooooohhhhooooohhhhhooooohhhheeeehhhhheeeehhhhheeeehhhhheeeehhhheeeehhhhheeeeeeeeeeeeeeeee
pa vi ljudi stvarno niste normalni hocete da umrem od smeha,stvarno ste divni umete da oraspolozite coveka a danas mi je dan bio katastrofa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nismo na istom kraju svetaD@do:Kako to mislis...danas mi je dan bio katastrofa.Pa valjda ti je tek poceo.kadet:Aaaaaaahhhhhhaaaaahhh
ohhohohoooooohhhhooooohhhhhooooohhhheeeehhhhheeeehhhhheeeehhhhheeeehhhheeeehhhhheeeeeeeeeeeeeeeee
pa vi ljudi stvarno niste normalni hocete da umrem od smeha,stvarno ste divni umete da oraspolozite coveka a danas mi je dan bio katastrofa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OK.Onda laku noc!!!kadet:Nismo na istom kraju svetaD@do:Kako to mislis...danas mi je dan bio katastrofa.Pa valjda ti je tek poceo.kadet:Aaaaaaahhhhhhaaaaahhh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hm...s obzirom kako izgledas na slici...bilo bi malo cudno i da ti se spusti...Master_Chief:Spusta se,ali tek kad mislim na nesto stoto onda se on polako spusti...Peta W.:Khm,khm...Izvini,da li ti se IKADA spushta? :shock: :?Master_Chief:Da li je normalno da posle svrsavanja da moja odnosno muska stvar ostane prava kao strela.Meni je cak i posle sat vremena masturbiranja i dalje prav kao strela.Takodje i posle sex-a.Niklad se nije spustio,bude uspravan jos barem 20 minuta posle zavrsenog sexa ili masturbiranja.
Jel ovo normalno ili...??![]()
A sto pitas??
He,he,he,he ta ti je za cistu 10!!zavodljiva1976:Hm...s obzirom kako izgledas na slici...bilo bi malo cudno i da ti se spusti...Master_Chief:Spusta se,ali tek kad mislim na nesto stoto onda se on polako spusti...Peta W.:Khm,khm...Izvini,da li ti se IKADA spushta? :shock: :?Master_Chief:Da li je normalno da posle svrsavanja da moja odnosno muska stvar ostane prava kao strela.Meni je cak i posle sat vremena masturbiranja i dalje prav kao strela.Takodje i posle sex-a.Niklad se nije spustio,bude uspravan jos barem 20 minuta posle zavrsenog sexa ili masturbiranja.
Jel ovo normalno ili...??![]()
A sto pitas??
![]()
![]()
Master_Chief:Da li je normalno da posle svrsavanja da moja odnosno muska stvar ostane prava kao strela.Meni je cak i posle sat vremena masturbiranja i dalje prav kao strela.Takodje i posle sex-a.Niklad se nije spustio,bude uspravan jos barem 20 minuta posle zavrsenog sexa ili masturbiranja.
Jel ovo normalno ili...??
Ti si jedini koji je dao seriozan odgovor na moje pitanje...Dlakava_Strvina:Master_Chief:Da li je normalno da posle svrsavanja da moja odnosno muska stvar ostane prava kao strela.Meni je cak i posle sat vremena masturbiranja i dalje prav kao strela.Takodje i posle sex-a.Niklad se nije spustio,bude uspravan jos barem 20 minuta posle zavrsenog sexa ili masturbiranja.
Jel ovo normalno ili...??
KOD MLADIH MUŠKARACA SE OVO ČEŠĆE DEŠAVA USLED UZBUĐENOSTI... EVO JA NA PRIMER.... 8)
Ne znam bas! :?Master_Chief:Ti si jedini koji je dao seriozan odgovor na moje pitanje...Dlakava_Strvina:KOD MLADIH MUŠKARACA SE OVO ČEŠĆE DEŠAVA USLED UZBUĐENOSTI... EVO JA NA PRIMER.... 8)