DA LI SAM JA SLEPA ILI SHTA? molim vas pogledajte

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
majcheki:
Pa čupava je lepa - nema veze što je čupava, da se to očešljati, isfenirati i namestiti da bude baš kako treba :lol:

Alo, mala, sta bi ti da mi peglas i namestas??? :D Ostav'te se cupave, bwe...a, i Nikodimceta nemojte da dirate, sem ako ne mislite nezno sa njim :razz: ...ipak je ovo samo dokaz da je on najbolji frajer ovde. Ej, pa za ovo mi dodjes celu tortu sa malinama, Niki, bre... :)

Cupavka:
Alo, mala, sta bi ti da mi peglas i namestas??? :D Ostav'te se cupave, bwe...a, i Nikodimceta nemojte da dirate, sem ako ne mislite nezno sa njim :razz: ...ipak je ovo samo dokaz da je on najbolji frajer ovde. Ej, pa za ovo mi dodjes celu tortu sa malinama, Niki, bre... :)

Nemoj a mi diras tortu sa malinama... nju najbolje obozavam...
"Najbolji frajer ovde"... auuuu... sutra cu ponovo da popijem par piva... pivo je sjajno, od piva se postaje frajer... uraaaaaaaa....

Cupavka:
Ma ne od piva, nego od tema na F., gde ti obese slike protiv tvoje volje, pa se jos skupe zenske da vide kakav je to vasar, ko se to zeza i sl. :), i onda vide pametno i lepo musko celjade razapeto na tapetu zbog jedne forumasice koja ne zna bas na koga se navrzla... :):):)...

Pa da... mozd sam i manijak... u stvari ja i jesam manijak... nego se foliram a nisam.
dakle, evo javnog priznanja... ja sam ljuuudi manijak... i sve sto ide uz to...

....gde su ?
a032.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back