Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.618
U Sinketovim temama ima vise istine nego zajebancije, samo sto neki ne mogu bas da svare istinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite da li raspustenice vole doggy pozu, jer su bile dugo bez muskarca i onda ne vide potpuno kako ih torba, i nemaju sa njim dodir kao u klasicnoj, a to im jako fali?
Sta mislite da li raspustenice vole doggy pozu, jer su bile dugo bez muskarca i onda ne vide potpuno kako ih torba, i nemaju sa njim dodir kao u klasicnoj, a to im jako fali?
U Sinketovim temama ima vise istine nego zajebancije, samo sto neki ne mogu bas da svare istinu
Pa naravski kad su glupa pitanja.![]()
To sto je na kraju upitnik ne znaci da su pitanja bez odgovora![]()
Auuu, pa ako ti ovo mozes da uradis, svaka cast!
P. S. I ja imam svoje talente, mogu popijem mnoooooogooo alkohola. XD
Upitnik je da se vidi da je pitanje.
Ja ne volim.Doduse, nisam raspustenica.
Ti nikad neces ni imati priliku, to biti.![]()
'De si, Sinnke, kad si se vratio sa puta? Sta si sad prevozio: pilice ili sljunak?
Nadam se da necu nikad biti raspustenica, ali i da budem, nista strasno.![]()
'De si, Sinnke, kad si se vratio sa puta? Sta si sad prevozio: pilice ili sljunak?
Nadam se da necu nikad biti raspustenica, ali i da budem, nista strasno.![]()
E da, zaboravio sam te pitati onda jel ti trebam dovesti kukuruz, sa cim ces hraniti te pilice.![]()
Ccc...jos nisi naucio da pises pravilno.![]()