- Poruka
- 121.444
ne znam brate, al nama je izgleda neki kratak spoj u mozgu, nama je hrana afrodizijak, al svaka 
vr'cam se ja na ljs

vr'cam se ja na ljs

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta pecete svome dragome kada ogladni pizzu ili cevape ? sta vam je lakse ? i da sta stavljate na pizzu ?![]()
ne znam brate, al nama je izgleda neki kratak spoj u mozgu, nama je hrana afrodizijak, al svaka
vr'cam se ja na ljs![]()
sta pecete svome dragome kada ogladni pizzu ili cevape ? sta vam je lakse ? i da sta stavljate na pizzu ?![]()
ja cu na zdravljekad god jedem napolju kontam da li je mastora sto svrbelo u toku pripreme, da li se pocesao i da li je oprao ruke posle cesanja... trudim se da ne mislim na onu babu sto filuje tortu i na zilione bakterija koje gamizu svuda gde moja krpa nije prosla
jace je od mene
vr'cam se ja na ljs![]()
ti mala da cutis da i tebe ne povedem
cc u kafinu bi ti a, nije te sramota od tolikih ljudi
booouze ova nina bruka ziva![]()
cufte mogu u pravim rukama posluziti i kao oruzje .
vazi
ja volim na picu da stavljam kulen i slaninu,svez paradajz,luk,papriku,sir
samo ne volim prasku sunku,to je kao da nista nema...
a i cevape pecem![]()
i ja isto ovako
menije stisnjena sunka skorz bljak
eto to je jedna od stvari koje bas ne mogu da jedem ako ne moram, a i kad moram gurnem sa stranepa pojedem samo testo
ma dajte zlobabe , pizza je zakon !