Izvini, molim te. Mislio sam da je bio u pitanju odgovor na prethodnu poruku.e.xotica:Odgovor na temu. Jednostavan. Volim.
Nisam primetila da je autor teme postavila/o dva "da li" pitanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini, molim te. Mislio sam da je bio u pitanju odgovor na prethodnu poruku.e.xotica:Odgovor na temu. Jednostavan. Volim.
Nisam primetila da je autor teme postavila/o dva "da li" pitanja...
bojan p:Izvini, molim te. Mislio sam da je bio u pitanju odgovor na prethodnu poruku.[/QUOTE
![]()
Ma sve je to jedna ista firma, samo pod drugim imenom.Cupavka:Aaaa, Kedi, da ne radimo u istoj firmi![]()
? Pa, sta mi drugo i preostaje sem da ignorisem...sta cu...ma, svud ima neka zvrcka...jedino je dobro kad si sam svoj gazda...
:-)HeBePoBaTaH_:![]()
Ideja ovog posta je da nisam imao gde da ga turim, a možda je neko zainteresovan . Ja sam ga dobio greškom, ili me je sestra koja radi na FON-u turila u mailng listu rektorata..nebitno..
Dakle, nema motiva, ne radi mi sujeta, domaćice su super, i sve je ok![]()
Cupavka:Aaaa, Kedi, da ne radimo u istoj firmi![]()
? Pa, sta mi drugo i preostaje sem da ignorisem...sta cu...ma, svud ima neka zvrcka...jedino je dobro kad si sam svoj gazda...
Mislim da ovo nije tačno. Na gubitku su svi, dakle i poslodavci i nezaposleni. Nezaposleni jer ne mogu da dođu do posla zbog ovakvih stavova koji su poslodavci formirali, a i poslodavci jer ne mogu da nađu ljude koji bi radili kada im trebaju.dive:ni tad nije najidealnije. sama sam svoj gazda petnaestak godina.kako je obim posla rastao, rastao je i broj radnih mesta...cega sam se sve nagledala i naslusala od strane svojih saradnika!!! to sto vi navodite mozete slobodno da smestite u lapsuse!!! pa posto sam podelila pre par meseci otkaze vecini zaposlenih, povecani obim posla odradjujem uz pomoc samo tri saradnika. radimo dvanaest sati dnevno,sest puta nedeljno. sama pomisao da treba ponovo da raspisem konkurs dovodi me u stresno stanje. za sada cemo ovako, pa dokle izdrzimo...kad sve sumiram - jesam zadovoljna poslom koji radim, veoma!
a sto se tice nekvalitetne radne snage na trzistu...pa samo su oni na gubitku!!!
a sme li se znati na kolikom su dobitku ti sto rade 6 puta po 12 sati nedeljno?dive:ni tad nije najidealnije. sama sam svoj gazda petnaestak godina.kako je obim posla rastao, rastao je i broj radnih mesta...cega sam se sve nagledala i naslusala od strane svojih saradnika!!! to sto vi navodite mozete slobodno da smestite u lapsuse!!! pa posto sam podelila pre par meseci otkaze vecini zaposlenih, povecani obim posla odradjujem uz pomoc samo tri saradnika. radimo dvanaest sati dnevno,sest puta nedeljno. sama pomisao da treba ponovo da raspisem konkurs dovodi me u stresno stanje. za sada cemo ovako, pa dokle izdrzimo...kad sve sumiram - jesam zadovoljna poslom koji radim, veoma!
a sto se tice nekvalitetne radne snage na trzistu...pa samo su oni na gubitku!!!
Baš si nezgodna!:-DS_K_V_O:a sme li se znati na kolikom su dobitku ti sto rade 6 puta po 12 sati nedeljno?
S_K_V_O:a sme li se znati na kolikom su dobitku ti sto rade 6 puta po 12 sati nedeljno?