Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.026
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno.
Ako je volis, pustis je da sama bira
Ljubomoran?
Da li je to tvoje ljubav?![]()
Које моје?
Па, нисам ја писао тњит.
Ја га само злоупотребио за непријатну темилицу.
šta je neprijatno u temi?Које моје?
Па, нисам ја писао тњит.
Ја га само злоупотребио за непријатну темилицу.
šta je neprijatno u temi?
Slušaj ako bih našla tipa sa 24 cm na moru, rekla bih sebiПа, девојка нам оде на море,
па се тамо 'ебе са препланулим алфа мужјаком са снажном вилицом, белом 'шуљом и китом од 24 сантиметара,
па пар дана касније са пијаним швеђанином на лежаљци на плажи негде...два и по сата после поноћи,
док ми на нашем мору не можемо ништа да на'ватамо за тих 10-ак дана,
па се после повратка правимо да верујемо да је са другарицама само гледала полуразрушене споменике из времена антике по Грчкој и Турској, јела гирос (донер) и пила кафућино на плажи.
Ja bih ti 24cm oprostioSlušaj ako bih našla tipa sa 24 cm na moru, rekla bih sebipa jednom se živi.
i taj momak iz uvodnog posta što je otišao samo da je vidi
ne znam epilog
da li je radoznalost ubila mačku?![]()
pustila ga je da sam shvati.ali kako je smešan. jooooj, tako se ponižava, blam me umesto njega.
Dakle, jasno je što je otišla sa drugaricom, samo mi nije jasno što nije raskinula pošteno .
To ti je klasična iluzija mnogih žena.Уопште јој није досадио,
него девојка решила последњи пут у животу да себи да прилику да буде слободна на неком тропском острву,
а кад се врати, удаће се за њега и биће мирна као бубица.
Уопште јој није досадио,
него девојка решила последњи пут у животу да себи да прилику да буде слободна на неком тропском острву,
То јој је био план.
Додуше, кад је дошао, изјаловило се, јер је схватила да је психо,
па ће и догодине соло са другарицама на море.
Био ја тако са екипом у Кушадаси, кад сам био млад. И била већа екипа из Србије.Hm.... Potpuno mi je iznenađenje tvoje tumačenje. Ne bi mi palo na pamet!
Poslednji put da bude slobodna?
Zašto bi bila mirna kao bubica, zašto će ići poslednji put? Jel ulazi u ropstvo? Valjda treba da oseća radost da je sa njim a ne da uživa da poslednji put bude sama? Kao da se sprema za nešto loše pa joj treba da napuni baterije !
Ako se u vezi ne osećamo slobodno ta veza nema smisla.
У ствари, тај последњи одлазак на море је ултимативни тест жене према свом будућем мушкарцу.Уопште јој није досадио,
To je samo slika jednog nakaradnog društva koji i u 21-om, ženu doživljava kao vlasništvo muža ( makar bio i samo budući).У ствари, тај последњи одлазак на море је ултимативни тест жене према свом будућем мушкарцу.
Колико може да поднесе а да се уздржи да буде психо.
Као доказ, нудим да испратите инстаграм налоге обичних девојака. Сада је сезона годишњих одмора. Испратите неки инстаграм налог који пратите. Две другарице на летовању. Обично зезање на мору. Плажа, таверна, сликање, шеталиште, градић... за месец два, слика са дечком, а следећа година, летовање са њим, а пре тога, вероватно, слике са свадбе.