Da li pustate devojku samu na more

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.026
1000014380.jpg

šta je neprijatno u temi?

Па, девојка нам оде на море,

па се тамо 'ебе са препланулим алфа мужјаком са снажном вилицом, белом 'шуљом и китом од 24 сантиметара,

па пар дана касније са пијаним швеђанином на лежаљци на плажи негде...два и по сата после поноћи,

док ми на нашем мору не можемо ништа да на'ватамо за тих 10-ак дана,

па се после повратка правимо да верујемо да је са другарицама само гледала полуразрушене споменике из времена антике по Грчкој и Турској, јела гирос (донер) и пила кафућино на плажи.

Па, девојка нам оде на море,

па се тамо 'ебе са препланулим алфа мужјаком са снажном вилицом, белом 'шуљом и китом од 24 сантиметара,

па пар дана касније са пијаним швеђанином на лежаљци на плажи негде...два и по сата после поноћи,

док ми на нашем мору не можемо ништа да на'ватамо за тих 10-ак дана,

па се после повратка правимо да верујемо да је са другарицама само гледала полуразрушене споменике из времена антике по Грчкој и Турској, јела гирос (донер) и пила кафућино на плажи.
Slušaj ako bih našla tipa sa 24 cm na moru, rekla bih sebi :lol: pa jednom se živi.

Ona se više ne pali na njega, to je sigurno. Džaba ide na more, jadan ;)

Ako se pali na njega, želeće da ga cedi na tom moru, da ga ne pušta van kreveta.. eventualno ako joj se svidi još neko da im uskoči u krevet.

Ne, ne, ona traži drugoga, to je izvesno ! :) Osim ako nije seksualno inhibirana i više voli da toroče sa drugaricom u sumrak nego da se iebe sa muškarcem.

Jer, zar nije izazov ako smo već duže u vezi pa postane dosadno da nađemo partnere za 3 ili 4? Ali ona njega ne želi blizu sebe tamo gde bi trebalo da joj je najlepše - na moru.

Tropski bar

Kad otvoris to 'ladno pivo, Vlado
Oli dodat' mi ga ti
Da se kucnemo pred put
Pa da se uputimo mi

Jer tamo je srcu toplo
I nama treba suncev sjaj
Neki tropski raj dje je sve haj
Zato ne staj, nego aj, nego aj
Nego a-aj

Tako mi treba da se izgubim
I od svega da se odmorim
Malo i djevojku da promjenim
Pa nek i mene neko odmjeni

Puno je posla bilo da odradim
A trosim vise nego sto zaradim
Idem da zajmim pare, zajmi i ti
I uzmi sve sto je potrebno
I pakuj se

Tropski bar, pivo mi daj
Pusti muziku i ne peglaj
Tropski bar, pivo mi daj
Pusti muziku i ne prekidaj

:zurka: :zurka: :zurka: :zurka: :zurka:

Уопште јој није досадио,

него девојка решила последњи пут у животу да себи да прилику да буде слободна на неком тропском острву,

а кад се врати, удаће се за њега и биће мирна као бубица.

То јој је био план.

Додуше, кад је дошао, изјаловило се, јер је схватила да је психо,

па ће и догодине соло са другарицама на море.

Уопште јој није досадио,

него девојка решила последњи пут у животу да себи да прилику да буде слободна на неком тропском острву,

To ti je klasična iluzija mnogih žena. :hehe:

Уопште јој није досадио,

То јој је био план.

Додуше, кад је дошао, изјаловило се, јер је схватила да је психо,

па ће и догодине соло са другарицама на море.

Hm.... Potpuno mi je iznenađenje tvoje tumačenje 😄. Ne bi mi palo na pamet!

Poslednji put da bude slobodna?

Zašto bi bila mirna kao bubica, zašto će ići poslednji put? Jel ulazi u ropstvo? Valjda treba da oseća radost da je sa njim a ne da uživa da poslednji put bude sama? Kao da se sprema za nešto loše pa joj treba da napuni baterije !

Ako se u vezi ne osećamo slobodno ta veza nema smisla.

Hm.... Potpuno mi je iznenađenje tvoje tumačenje 😄. Ne bi mi palo na pamet!

Poslednji put da bude slobodna?

Zašto bi bila mirna kao bubica, zašto će ići poslednji put? Jel ulazi u ropstvo? Valjda treba da oseća radost da je sa njim a ne da uživa da poslednji put bude sama? Kao da se sprema za nešto loše pa joj treba da napuni baterije !

Ako se u vezi ne osećamo slobodno ta veza nema smisla.
Био ја тако са екипом у Кушадаси, кад сам био млад. И била већа екипа из Србије.

Е, а ја сам тад био баш млад, па сам се у жене разумео као Тихи у економију (или безимени1 у птичку) и нека девојка из Ниша и ја били у води, далеко од обале. Дружимо се ми тако..и то баш, баш дуго. Она дошла са другарицом (углавном то буду две другарице). И мени се излази из воде, смежурали ми се прстићи већ. Али њој се не излази. И не могу да је оставим саму у води, па чучим и ја. Кад..у неком тренутку после пуно развлачења, схватим да нисмо случајно у води, већ она чека да кренем неки карате потез. Наредних 5-10 минута ја смишљао карате потез, и наравно, нисам смислио. Кад видела да нема вајде од мене, она каже "идем ја напоље (из воде)". И тако ја пропустим по хиљадити пут прилику.

Све у свему, вртела се та екипа наредних дана, па ја негде у неком локалу увече (последњи дан пред повратак групе) кренем да причам са њом, да се по Нишу некад видимо...она каже...не може, има дечка.

А данас су посебно занимљиве инстаграм објаве девојака са мора. Буду другарице на мору (углавном две), слике плаже, воде, купање, њих две једу, лгедају споменике, иду на екскурзије....и месец или два после мора, објави девојка слику или стори са момком.

Да га је нашла после мора, не би објављивала слику са њим или стори одмах, већ тек након што га провери да није неки психо, а за то је потребно време.

Уопште јој није досадио,

У ствари, тај последњи одлазак на море је ултимативни тест жене према свом будућем мушкарцу.

Колико може да поднесе а да се уздржи да буде психо.

Као доказ, нудим да испратите инстаграм налоге обичних девојака. Сада је сезона годишњих одмора. Испратите неки инстаграм налог који пратите. Две другарице на летовању. Обично зезање на мору. Плажа, таверна, сликање, шеталиште, градић... за месец два, слика са дечком, а следећа година, летовање са њим, а пре тога, вероватно, слике са свадбе.

У ствари, тај последњи одлазак на море је ултимативни тест жене према свом будућем мушкарцу.

Колико може да поднесе а да се уздржи да буде психо.

Као доказ, нудим да испратите инстаграм налоге обичних девојака. Сада је сезона годишњих одмора. Испратите неки инстаграм налог који пратите. Две другарице на летовању. Обично зезање на мору. Плажа, таверна, сликање, шеталиште, градић... за месец два, слика са дечком, а следећа година, летовање са њим, а пре тога, вероватно, слике са свадбе.
To je samo slika jednog nakaradnog društva koji i u 21-om, ženu doživljava kao vlasništvo muža ( makar bio i samo budući).😁

Back