Da li prvo sexualno iskustvo moze biti lepo i prijatno?

Neda Bg:
Meni je bilo PRELEPO. To su DEFINITIVNO bili najlepsi trenutci u mom životu. Znala sam ga 15 dana, 11 dana smo bili zajedno. Posle 11 dana veze sam uradila to. Jednostavno sam mu verovala kao sebi samoj. Za tako kratko vreme, stvarno neverovatno. I bilo je fantastično, TOTALNO spontano. Bio je pažljiv, a ja sa 100000000 leptirića u stomaku, ali ne od nervoze već od ljubavi. Totalno ljubavno iskustvo, prepuštanje da te ljubav vodi. Malcice me je bolelo. Samo sledi svoje srce i osećanja, i idi do kraja tek kada uhvatiš sebe da ne razmišljaš o tome da li ići do kraja. :D :D :D :D :D :D :D :D Odmah budem srećna kada se setim toga

ovo si garant pročitala u nekom Teen-u...

Meni je bilo strasno bolno...volela sam ga...oboje smo bili nevini..i nismo znali bas nista.Ja sam bezala po krevetu,on je bio totalno izgubljen.Prvi put smo pokusali i nikako nismo mogli da to uradimo..lezali smo i smejali se.Drugi put smo uspeli(jedva),i nije bilo bas prijatno iskustvo, meni,njemu je bilo lepo....posle toga me je sokirao svojom morbidnom ,bolesnom zeljom da sacuva krvavu posteljinu kao uspomenu :shock: .Naravno sprecila sam ga. :wink: Smejem se kada pomislim na to... :lol:

Mnogo nas je:
Kakvo je vama bilo? Svi pricaju da je cudno, neprijatno, i uvek nesto podje naopako. Kakva vi iskustva imate sto se tice prvog puta? Jel ga se rado secate? Ili se smejete na taj dozivljaj?
Meni je taj feeling bilo neponovljiv....malo je bolelo,ali nista specijalno!Nije bilo nikakvih problema,mozda zato sto je decko stariji od mene i iskusniji(sto je dobitna kombinacija za prvi put)!Jeste bilo nekako cudno,nisam znala sta da ocekujem,ali je bilo vise nego dobro.veoma ga se rado secam

Ne bih da te plasim,ali....jaaaako boli.Volela sam ga,znali smo se dugo,u svemu smo bili opusteni ali kada je doslo do toga....nije bilo sanse da se opustim.
Nece te boleti ako se opustis Ali TO JE NEEEMOGUCE!!!!Ali stvarno!
Zelim ti sve najbolje ali videces i sama....Bas je bezveze.Ali,to je strasno samo prva dva tri puta a posle...mmmmmmmm
Pozdravcic :lol:

...Poseban dozivljaj. Priprema je vrlo bitan preduslov...citam kako ovde neke "muskarcine" lupetaju o tome kako to nije vazno i...zbog takvih drkosha se mnoge devojke nerado secaju svog prvog seksa. Zbog takvih shonja, mnoge devojke ni kasnije, dugo, dugo nisu u stanju da uzivaju u seksu.
Najvaznije je da ste sto vise zajedno. Ako imate uslova, budite non-stop goli, mazite se, ljubite, milujte jedno drugo, dodirujte svaki santimetar tela svog partnera. Neka to traje danima, nedeljama...Citajte sve sto vam padne pod ruku, a odnosi se na tehnike, vestine vodjenja ljubavi...
Pricajte o tome sta biste voleli da radite jedno drugom...Strasno je bitna priprema.
Kad su nedovoljno pripremljeni, nezagrejani...i profesionalni sportisti se povredjuju. I to ih...vrlo
mnogo boli...
Kod prvog seksualnog iskustva je dobra priprema utoliko bitnija sto se, ako ona izostane, ne povredjuje samo deo tela vec i dusa...

kojote:
...Ti si toliko omatorio da se vise i ne secas kad si to uradio prvi put. U kukuruzu a? Svak cast.
A bogami, ni poslednji snosaj ti nesto nije u skorijem secanju.
Vodjenje ljubavi je umetnost.
Al' kako bi ti to mogao da znas. Paor si bio i ostao.
P.S. "Ne kitu u usta" *!

Ni prvog ni poslednjeg nije ni bilo, ( ko to da broji !?! ), mi paori to ne radimo tako kao vi, gradski umetnici sa " kitom u ustima ", već kako snaša naleti !!!

krvolok:
kojote:
...Ti si toliko omatorio da se vise i ne secas kad si to uradio prvi put. U kukuruzu a? Svak cast.
A bogami, ni poslednji snosaj ti nesto nije u skorijem secanju.
Vodjenje ljubavi je umetnost.
Al' kako bi ti to mogao da znas. Paor si bio i ostao.
P.S. "Ne kitu u usta" *!

Ni prvog ni poslednjeg nije ni bilo, ( ko to da broji !?! ), mi paori to ne radimo tako kao vi, gradski umetnici sa " kitom u ustima ", već kako snaša naleti !!!

moj covek ,,,pa zar moze nesto da se uporedi sa stogom sena ,,,samo da se ne prevrne ,a desava se ,,ako je neki rmpalija u pitanju

ako ti nesto znaci evo odgovora nekog ko je dovoljno cekao da definitivno nije "nezrela klinka" (u nepunih 21), bio dosta dugo u vezi (7meseci), nekog ko voli svog decka i kome je ljubav uzvracena, nekog ko je dovoljno dugo "ispitivao teren" u toj vezi, i imao puno poverenje u svog decka:

mene je strasno bolelo, prvi, drugi...do petog puta, nakon toga me nije bolelo ali nisam osecala nikakav uzitak, iako se moj decko trudio (i sad se trudi :) ), i tek posle nekoliko meseci, kad sam ja, dobra mamina devojcica, i strasno konzervativna, uspela malo da se opustim pocelo je da biva lepo, i sad mi je ok...

e sad da li ce boleti ili ne zavisi i od tebe i od njega, ja mislim da najvise zavisi od tvoje elasticnosti "tamo dole", i od njegove obdarenosti, pa onda svakako od tvoje (i njegove) opustenosti, i mislim da je tek na kraju od tehnike (pretpostavljem njegove ako si ti nevina).....
u svakom slucaju trebalo bi da bude lepo...makar iz nekog drugog treceg pokusaja....

i ako nisi spremna ne zuri...ja sam se plasila (ne znam sad ni sama cega) jako dugo...i uradila sam "to" kad sam osetila da sam PSIHICKI spremna

Sexualni odnos ne treba da boli, bez obzira na to da li je u pitanju prvi ili stoti put. Takodje, ne dolazi do krvarenja kod svake devojke pri sexualnom odnosu.Ukoliko dodje do krvarenja, najcešci uzork je cepanje himena. I, kada dodje do pomenutog, krvarenje je jako slabo – malo. Himen je tanka membrana koja delimicno prekriva otvor vagine.
Ukoliko je sexualni odnos bolan, najcešci uzrok je nedovoljna stimulisanost (uzbudjenost) žene tokom predigre. Kada je žena sexualno uzbudjena, u unutrašnjosti vagine dolazi do izlucivanja speciajalne lubrikantne tecnosti koja cini vaginu vlažnom. Upravo je to jedan od cinilaca koji omogucava da sexualni odnos prija. Ukoliko dodje do suprotnog, odnos je bolan.

Sexualni odnos predstavlja bolno iskustvo kada je osoba uplašena ili nespremna za isti. Devojke koje po prvi put stupaju u sexualne odnose su najcešce nervozne. Dolazi do stiskanja mišica – posledica je bolan odnos. Najvažnije je, dakle, opustiti se.
Najbolje je da stupis u odnos sa partnerom koga dobro poznajes i kome verujes, sa nekim sa kim možes razgovarati o tome pre samog cina, u toku i nakon sexualnog odnosa. Takodje, sa nekim ko ce znati i želeti da uspori i ucini sex prijatnim iskustvom.
KOJI CE TO ZATI DA CENI KASNIJE!!!! :wink:

Bilo je iz ljubavi,to je jedina lepa stvar u vezi svega.Dvoumila sam se,ali sam na kraju ipak zavrsila zapoceto.Bol je bio neopisiv,ludacki.Decko se trudio da bude nezan,ali meni nije bilo nista lakse.Toliko me je bolelo da sam tako silotito stiskala uzglavlje kreveta pa se i na njemu vide tragovi mog prvog sexa.Posto je prvi put bio katastrofalan,pokusali smo drugi put iste veceri,i malo manje me je bolelo ali je i dalje bilo jako neprijatno,a da svar bude bolja pocela sam da krvarim.sva posteljina mu je bila isflekana,jastuci,sve.Cak je iskapalo i po podu.Decko se uplasio,ja se smorila i sledecih nedelju dana razmisljala o bajnoj veceri.Ali je zato kasnije dosla prava stvar.Samo malo strpljenja i to je to.

Mnogo nas je:
Kakvo je vama bilo? Svi pricaju da je cudno, neprijatno, i uvek nesto podje naopako. Kakva vi iskustva imate sto se tice prvog puta? Jel ga se rado secate? Ili se smejete na taj dozivljaj?

Tada sam se smejala, kad sam ukapirala u kojoj sam pozi...ono ni cirkuski artisti ne mogu da izvedu tako lako :lol: medjutim on je ocigledno znao sta radi, pa se sad ne "smejem", samo imam blazeni osmeh kad se setim 8)
A ono sto pamtim jeste jutro posle toga, kad smo se sreli "na poslu" (ja sam bila na praksi), pa kad mi je krisom, jer niko nije znao za nas, sapnuo kako je celu noc prao carsave, a i on je imao taj blazeni osmeh :lol:.
Toliko mi je bilo neprijatno da smo jedva cekali vece...a bol...ebi ga...prodje...:wink:

Back