Da li preterujem?

Nemoj molim te... vidis da su ta 2 hleba u stvari 1 te isti... tj francuski!!! :mrgreen:

:mrgreen:

Najjace mi je kad uz krompir-pire ili pirinac (koje spremim kao prilog uz neko meso) uzmu i jedu hleb.

Nego, da se vratim na temu...gledacu da svojoj deci omogucim studiranje, svoj stan, da ih finansijski podrzim. Ne ocekujem od njih da mi to jednog dana vrate u obliku novca, u fazonu "kostalo ste me toliko i toliko, sad je vreme da ja vama naplatim". :roll:

Svi znamo, samo mi koji ovde zivimo ne znamo j*biga. :zcepanje:

Mi isto jedemo jako retko i u malim kolicinama hleb. Kad nam dodju zenini roditelji u posetu, onda to narocito primetimo. Moja zena ih zove termiti, a hleb jedu uz bukvalno sve. :eek: :zcepanje:
Tazbina ?!? :eek: Bosanci ?!? :eek: Termiti ?!? :eek:
Sada im primetiš i izbrojiš i svaku koricu 'leba, a kada su ti doneli sav onaj pusti kupus da kiseliš, pa je udaralo do pola Beča, onda su ti bili dobri ?!? :D

*** Prag je nepotreban izdatak (trenutno),a 100jevreja za stan i ranu je jeftino. Ja sam student i namerno sam poceo da studiram da ne bih radio i izbegavao sam svaku sljaku jer kad jednom krenes da radis za lovu,gotovo je,vise nema nazad. znam da bi me ucenili da radim i da studiram inace letim iz kuce.

Sto only ne pomenes da je u pekarama hleb 3e a da je po marketima isti taj hleb upola manje,da je jedna zemicka u pekari 50,60 centi a u marketu 10 za 99centi...
Znaci da ne moras kupovati hleb za 3 e ako neces ili nemas.

Sto only ne pomenes da je u pekarama hleb 3e a da je po marketima isti taj hleb upola manje,da je jedna zemicka u pekari 50,60 centi a u marketu 10 za 99centi...
Znaci da ne moras kupovati hleb za 3 e ako neces ili nemas.

Nije to bila tema razgovora. Nego hleb, vrste hleba koje postoje itd. Ovi fensi hlebovi su >3 EUR, toliko nedam iz principa za veknu hleba. Te zemicke iz LIDL-a, HOFER-a itd za 0,99 EUR ne valjaju nicemu. Ne pojedes prvi dan - mozes u kantu da ih bacis. Pored toga, s´obzirom da mi ne jedemo 10 komada na dan (sem kad su zenini tu :mrgreen: ), ta opcija otpada.

Nije to bila tema razgovora. Nego hleb, vrste hleba koje postoje itd. Ovi fensi hlebovi su >3 EUR, toliko nedam iz principa za veknu hleba. Te zemicke iz LIDL-a, HOFER-a itd za 0,99 EUR ne valjaju nicemu. Ne pojedes prvi dan - mozes u kantu da ih bacis. Pored toga, s´obzirom da mi ne jedemo 10 komada na dan (sem kad su zenini tu :mrgreen: ), ta opcija otpada.

Pa jes', al' vas 'lebac moz' 3 dana da jedes, isti je k'o prvog dana. A ovaj nas se osushi do podne. :lol:

Jedemo najlošiji hleb u Evropi

Svaki stanovnik Srbije u proseku godišnje pojede 105,9 kilograma hleba, što je tri puta više od evropskog proseka. Da je proizvodnja hleba unosan biznis potvrđuje i podatak da u Srbiji ima više od 7.000 zanatskih pekara. Međutim, retko ko zna da se u većini tih pekara proizvodi najnekvalitetniji hleb u Evropi. Pekari podvaljuju na više načina, a najgore je što u testo ubacuju nedozvoljene boje da bi hleb izgledao kao crni, iako je beli.

Male pekare su glavni krivci za nekvalitetne pekarske proizvode. One zakidaju kupce na više načina zbog čega imaju i prilično dobru zaradu.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/223013/Jedemo-najlosiji-hleb-u-Evropi

Back