- Poruka
- 20.599
Svi znamo, samo mi koji ovde zivimo ne znamo j*biga.
Mi isto jedemo jako retko i u malim kolicinama hleb. Kad nam dodju zenini roditelji u posetu, onda to narocito primetimo. Moja zena ih zove termiti, a hleb jedu uz bukvalno sve.![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi znamo, samo mi koji ovde zivimo ne znamo j*biga.
Mi isto jedemo jako retko i u malim kolicinama hleb. Kad nam dodju zenini roditelji u posetu, onda to narocito primetimo. Moja zena ih zove termiti, a hleb jedu uz bukvalno sve.![]()
![]()
![]()
![]()
moj ocuh se zarazio onim malim hlebicima za rernu kad je u Becu
i samo njih tamani
![]()
Ovi zenini termiti, kako ih ona zove, nisu probirljivi. Moze biti beli hleb, ili crni ili mesani, mogu ti hlebici, mogu zemicke, moze baguette - nebitno. Samo da ima i da se pici.![]()
Nemoj molim te... vidis da su ta 2 hleba u stvari 1 te isti... tj francuski!!!![]()
Tazbina ?!?Svi znamo, samo mi koji ovde zivimo ne znamo j*biga.
![]()
Ali su ti našli " čoveka za kupus ", pa je ispalo skoro gratis !!!
Zena kaze da su termiti, nisam ja nista rekao.
p.s.: nisu oni doneli kupus, bre. Nisi informisan.![]()
ovo mi je trebalo za drugu temu
![]()
Sto only ne pomenes da je u pekarama hleb 3e a da je po marketima isti taj hleb upola manje,da je jedna zemicka u pekari 50,60 centi a u marketu 10 za 99centi...
Znaci da ne moras kupovati hleb za 3 e ako neces ili nemas.
Nije to bila tema razgovora. Nego hleb, vrste hleba koje postoje itd. Ovi fensi hlebovi su >3 EUR, toliko nedam iz principa za veknu hleba. Te zemicke iz LIDL-a, HOFER-a itd za 0,99 EUR ne valjaju nicemu. Ne pojedes prvi dan - mozes u kantu da ih bacis. Pored toga, s´obzirom da mi ne jedemo 10 komada na dan (sem kad su zenini tu), ta opcija otpada.
Pa jes', al' vas 'lebac moz' 3 dana da jedes, isti je k'o prvog dana. A ovaj nas se osushi do podne.![]()
Koju? Da nije "Zasto u Austriji ne postoji beli hleb?"
![]()
pokemoni komunikacija
nego, Beclija, baci pliiiiiz pogled na temu "otvorena sudnica" , zarko me interesuje tvoje misljenje![]()
Jedemo najlošiji hleb u Evropi
Svaki stanovnik Srbije u proseku godišnje pojede 105,9 kilograma hleba, što je tri puta više od evropskog proseka. Da je proizvodnja hleba unosan biznis potvrđuje i podatak da u Srbiji ima više od 7.000 zanatskih pekara. Međutim, retko ko zna da se u većini tih pekara proizvodi najnekvalitetniji hleb u Evropi. Pekari podvaljuju na više načina, a najgore je što u testo ubacuju nedozvoljene boje da bi hleb izgledao kao crni, iako je beli.
Male pekare su glavni krivci za nekvalitetne pekarske proizvode. One zakidaju kupce na više načina zbog čega imaju i prilično dobru zaradu.