DA LI PRAVA LJUBAV PRASTA?

Tuzni_patak:
Nemoj da od čoveka praviš centar sveta, kad je centar daleko od zemlje.....
A ljubav nema potrebu da bude slepa, centar i oko centra, posesivna, mrzoljubiva.

Ako si do juče verovala u nešto , danas veruješ u 3/4 toga, i to se dešava svaki dan. Zašto očekivati da se to ne dešava na polju ljubavi.....

I kad je provala oblaka i kad je sunce, i kad zemljotres poruši ceo grad, ti opet veruješ u 3/4 onoga što si juče verovala. Samo ti se zbog šoka čini da je SVE promenjeno , propalo i nestalo.
Koliko si teret , toliko si i dar, poklon.
Samo tako ćeš biti najsladji i najbolji izbor onoga sa kim si.....Iznutra srećna, čak i kada ne ide sve onako kako si očekivala.....
Paket koji je i gorak i sladak.....Uvuci ramena kad si gorka, budi što bliže kad si slatka......i onda se zapitaj gde je tu prestao egoizam , narasla posvećenost, i ljubav iz ljubavi prerasla u ljubav.

Meni je pravo uzivanje da od njega pravim centar sveta,jer jedino tako mi zivot ima smisla. I deca se vole,ali ona su ipak proizvod nase ljubavi,a ne obratno. Sigurna sam da ovo mnogima zvuci pateticno,pa iako sada tesko stradam zbog takvog zivotnog motoa,ne zalim ni jednog trenutka.Samo molim boga da izdrzim.
A tebi se pozlatila svaka,tuzni ;)

penelopa*:
Meni je pravo uzivanje da od njega pravim centar sveta,jer jedino tako mi zivot ima smisla. I deca se vole,ali ona su ipak proizvod nase ljubavi,a ne obratno. Sigurna sam da ovo mnogima zvuci pateticno,pa iako sada tesko stradam zbog takvog zivotnog motoa,ne zalim ni jednog trenutka.Samo molim boga da izdrzim.
A tebi se pozlatila svaka,tuzni ;)

ako ga volis zaasto si ga prevarila?

Oprastam ti svu bol, razocarenja i prevare....
Sve predrasude, nepravde i nedovrsene stihove...

Oprastam ti propustene izlaske sunca
i sva prespavana budenja proljeca....

Oprastam ti propalu mladost, ne izrecene misli
i ne dosanjane snove i ideale...
.
Oprastam ti sto me nikada nisi volio
onoliko koliko ja tebe voljeh...

Oprastam ti sve ono sto si uvjek zeljeo
da ti drugi oproste...

Samo jedno ne mogu da ti oprostim:
Ovo prokleto nedifinirano zrno NECEG
sto posadise tvoji pogledi u moje srce
i sto me neodoljivom snagom tjera da ti prastam......

evo malo i od mene neceg u slicnom fazonu samo bez onog elementa prastanja

I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair. I hate the way you drive my car. I hate it when you stare. I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind. I hate you so much it makes me sick; it even makes me rhyme. I hate it, I hate the way you're always right. I hate it when you lie. I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry. I hate it that you're not around, and the fact that you didn't call. But mostly I hate the way I don't hate you. Not even close, not even a little bit, not even at all.

Back