Da li pratite Anu Ivanovic?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.740
Realno ja je pratim na instagramu i stvarno divna je

Schweinija sam otpratila ipak onako ponekad virnem i vidim da neke žene po nicku bi se reklo domaće zverke, stalno mu pišu komentare gde se jasno vidi na ciju stranu vuku! Bog mu dao u noge a u glavi dje treba biti mozak očito je sito

Iskreno bilo mi je zao kad sam čula da se razvode ali kad sam čula zašto …

Pitam se zašto nije odradio na lep način ? razvede se iz ovog ili onog razloga ali zbog tamo neke ružne žene i još se cmakati na nekoj plaži…. Pa stvarno ?

ovo je trač tema

Glup cojek

Ne pratim.

Ali razidju se ljudi, razlozi su kompleksni u dugogodisnjoj vezi, to je uproscavanje kada javnost to sve svodi na neku fizicku prevaru.

Ima i ona poznata kao mlada tiktokerka, pa je prevario ruzni lik, i odmah sve tetke i klinke sa interneta AAAAAAA.

Mislim, bezveze, plitko, koga briga, njihova licna prica.

Zast svi moraju da se vucaraju u javnosti posle raskida i prevara, koje su to patologije i zelje za paznjom? :dontunderstand:

Ne pratim.

Ali razidju se ljudi, razlozi su kompleksni u dugogodisnjoj vezi, to je uproscavanje kada javnost to sve svodi na neku fizicku prevaru.

Ima i ona poznata kao mlada tiktokerka, pa je prevario ruzni lik, i odmah sve tetke i klinke sa interneta AAAAAAA.

Zast svi moraju da se vucaraju u javnosti posle raskida i prevara, koje su to patologije i zelje za paznjom? :dontunderstand:

Ipak treba biti džentlmen, žena sa kojom je stekao troje djece vredna je da je zaštiti i razvod ipak sto bezbolnije odradi

Ne pratim.

Ti nisi robot? 😁

Back