Da li postoji savrseno lijepo zensko lice = ono na kome ne bi nista mijenjali. Da ras

Eво лица које је скоро савршено ...

Denise-Richards-Wallpapers-HD.jpg
a mozak opasno mazohisticki

pravimo.

Izvolite pogledati djevojku koja je na video na 0:03 i dalje Stopirajte na 0:03. Izmijenili bi ste nesto. Izvolite reci sta konkretno!
ako ne bi izmijenili nista, znaci li to da joj je lice savrseno?
Red bi bio da ako procitas ovo kazes jedno iskreno hvala bar preko privatnih poruka, uloguj se na forum cisto za to (ovo pricam ovoj... neznam kolko ima godina i ko je, ali hvala zasluzujem).
fina pesma

Ne znam zasto nam neko namece Andjelinu Dzoli kao lepoticu. Nije svakom lepa. I jos pita da li je neka forumasica lepsa..Pa naravno da ima uvek lepsih i privlacnijih.
Meni je odvratna, pogotovo zato sto je bleda/premrsava. Samo usne i velike oci od nje.
I imam pravo da kazem sta mislim :)

Zanima me vase misljenje o Leni Bogdanovic recimo? Jer eto ona je meni privlacna i prelepa zena, i meni jedno 67,8 puta lepsa i privlacnija od Andjeline.
Ili Odri Tatu/Megan Fox/Katy Von D(ima previse tetovaza, ali mi je neverovatno privlacna). Kad bi imao sanse uvek bi bre takve izabrao..umesto Andjeline. I pre bi izabrao neku simpaticnu crnku elegatno popunjenu, nego ovu bledu/isusenu Andjelinu. Muka mi je kad je gledam, ne zezam se.

pravimo.

Izvolite pogledati djevojku koja je na video na 0:03 i dalje Stopirajte na 0:03. Izmijenili bi ste nesto. Izvolite reci sta konkretno!
ako ne bi izmijenili nista, znaci li to da joj je lice savrseno?
Red bi bio da ako procitas ovo kazes jedno iskreno hvala bar preko privatnih poruka, uloguj se na forum cisto za to (ovo pricam ovoj... neznam kolko ima godina i ko je, ali hvala zasluzujem).
stavijo bih joj nesto u usta, nekako mi deluju prazno :rumenko:

Back