Da li postoji savrseno lijepo zensko lice = ono na kome ne bi nista mijenjali. Da ras

gospodin1988

Obećava
Banovan
Poruka
74
pravimo.

Izvolite pogledati djevojku koja je na video na 0:03 i dalje Stopirajte na 0:03. Izmijenili bi ste nesto. Izvolite reci sta konkretno!
ako ne bi izmijenili nista, znaci li to da joj je lice savrseno?
Red bi bio da ako procitas ovo kazes jedno iskreno hvala bar preko privatnih poruka, uloguj se na forum cisto za to (ovo pricam ovoj... neznam kolko ima godina i ko je, ali hvala zasluzujem).

Poslednja izmena:
Izgleda da ima jake obrve, bez obzira sto ih stricka. I ima pomalo kisele oci. Kosa nije prava, vidi se da koristi dosta nezdravih preparata da bi je ukrotila. Oci prazne, pokrij rukom celo lice , drugom gornji deo glave i ostavi samo oci i videces da nisu nesto. Estetski gledano u smislu mana. Lepa je ona ne kazem, verovatno 9-ka 10-ka, ali ...daleko od savrsenog.

- - - - - - - - - -

I mislism da bez sminke i svih tih preparata, ten i nije neki.

(Ne shvatam ovo da podsjeca na kozu, sve i da je tako, cemu to sad...)
Odlicno. Ali nece tema biti o tome na sto podsjeca, dakle pravljenje analogija, nego sto jeste. A to da li se nekome moze provaliti po faci da li je narkoman, mislim da da...
(obratiti paznju na gitaristu i pjevaca, on je i jedno i drugo, a po mom iskusnom misljenju i trece (narkoman).)

- - - - - - - - - -

Izgleda da ima jake obrve, bez obzira sto ih stricka. I ima pomalo kisele oci. Kosa nije prava, vidi se da koristi dosta nezdravih preparata da bi je ukrotila. Oci prazne, pokrij rukom celo lice , drugom gornji deo glave i ostavi samo oci i videces da nisu nesto. Estetski gledano u smislu mana. Lepa je ona ne kazem, verovatno 9-ka 10-ka, ali ...daleko od savrsenog.

- - - - - - - - - -

I mislism da bez sminke i svih tih preparata, ten i nije neki.

na slici se ne moze vidjeti da li ima sminku ili je ten prirodan, a procijeniti ten na crnobijeloj fotografiji je nemoguce.
A njene oci su oci najboljeg i najsavrsenijeg moguceg oblika koji zena moze da ima.

Pa da foto shop. Ok rekao sam sminka, mada se vidi da je mazala lice necim, moze da se vidi na ivicama gde se prespajaju, na pr nozdrve, oko ociju, nacin na koji se svetlost od aparata reflektuje i td...Da ne idem u detalje. U glavnom da, lepa ali fotoshopo klasican. uzgred drug posao mi cesto zahteva i potpunije znanje rada u Fotoshopu, mogu od tebe da napravim lepseg od nje.

Posto volis da se nadmecemo... mislim da ce ova ribetina, koja mozda i nije vise "ruzica si bila sada vise nisi" kad bude citala temu ipak osjecati vise simpatije za mene. NA OVOJ FOTOGRAFIJI FOTOSOP SE NE MOZE DOKAZATI!
ja mogu da napravim fotosop, u masinskom jeziku. Programer. Drago mi je. Posto volis da se nadmecemo...
ti mozes samo da znas kako da radis u onome sto je neko napravio, a ja mogu da pravim te stvari...

Poslednja izmena:
Hej

public var Gospodin : String;

if (Gospodin Zna znanje i hvali se time da moze citavu aplikaciju da napravi) {
Mozda bi Gospodin mogao da bude skroman po pitanju konstrukcije jer zna koliko mnogo toga nije bauk ;
} else {?}

A sto se devojke tice, super, zasto da ne. Nadam se da sam pomogao u tome, ako je tako, a za dalje ne zelim da ti uprskam to lepo poznanstvo. Puno pozdrava i uzivaj.

da, postoje ona lica koja su mi lepa,
na kojima "ništa ne bih menjala"
(mada ne znam otkud taj izraz..
što bih ja menjala nečije lice.. (ili šta drugo)
to valjda zato što ljudi vole,
tj. među omiljene im spada
menjanje drugih..
pa kao u ovom slučaju bi napravili
izuzetak.. blah)

da li je to savršenstvo ili ne, ne bih znala..
ič se ne razumem u perfekciju.

pravimo.

Izvolite pogledati djevojku koja je na video na 0:03 i dalje Stopirajte na 0:03. Izmijenili bi ste nesto. Izvolite reci sta konkretno!

Red bi bio da ako procitas ovo kazes jedno iskreno hvala bar preko privatnih poruka, uloguj se na forum cisto za to (ovo pricam ovoj... neznam kolko ima godina i ko je, ali hvala zasluzujem).

ima vise savrsenih lica ... mozda na ovoj ne bih nista mijenjao ali isto tako i na nekim mnogima drugima ...

pravimo.

Ta devojka nema topline, sjaj u ocima i zato joj je lice, ma kako bilo pravilno i lerpo, ustvari bezivotno i ni malo privlacno.

Ovako, ova na slici. Generalno jeste lepa, u globalu znaci. Ali Ima smesne obrve, i mene recim takve ne privlace, vec neke interesantnije, suvise su jednostavne i glupe.

Onda oci su joj prazne, i nema tu moc u ocima, koje vidis kod nekih, da prosto te zakuca za zemlju, kad te pogleda. Nema crte i useke da se tako izrazim, oko ociju, vec je sve monotono.
Oblik lica suvise jednostavan. Usne su odlicne recimo. Kosa je nikakva, i ravna/ispegalna, ruzno. Lici mi na klinku neku, i ima ih mali milion takvih.

Da si mi pustio Megan Fox ovde, i da joj je kosa rascupana i da isto ovako gleda, onda ne bi menjao nista. Ili nasu glumicu Lenu Bogdanovic, koja je prava prelepa zena.
Kakva Andjelina Dzoli, ne veujem sta stavljate.

Ona je posebno lepa :heart:

Savrsena Lepota :heart: ali sada je starija :aha:

- - - - - - - - - -

Девојка јесте врх, али није савршена, очи и обрве је чине несавршеном. Некако је празна.

Da nije mozda forumashica neka lepsa od nje ? :mrgreen:

Oci ima zavodnicke zelene kao moje :flert: obrve lepe :zaljubljena: Lucky Bred Pit :aha:

Eво лица које је скоро савршено ...

Denise-Richards-Wallpapers-HD.jpg

Back