DaRkGuitaRist88
Domaćin
- Poruka
- 4.231
Da li postoji ovakav program za snimanje video zapisa gde mogu da snimim video zapis gde sviram ritam gitaru, pa onda video zapis 2 gde sviram solo a pri tom da se vidi, cuje na zvucnicima video zapis gde sviram ritam....
Poceo sam da radim covere pa hocu da radim nesto ovako...
E sad ima jedan problem ja nemam kameru ali imam telefon sa dobom kamericom i na osnovu ovoga bi h voleo neko da mi preporuci program preko kog bih mogao da odradim ovakav tip covera kao sto je prilozen koristeci samo telefon i racunar...
E sad da napomenem jer mozda ce ovo da pravi neki problem, kad ukljucim gitaru u komp imam problema sa latencijom zvuk mi kasni pa tako da znate da ne mogu da je prikljucim...
Nadam se da mozete da mi pomognete i da je ovo moguce da odradim telefonom...?
Poceo sam da radim covere pa hocu da radim nesto ovako...
E sad ima jedan problem ja nemam kameru ali imam telefon sa dobom kamericom i na osnovu ovoga bi h voleo neko da mi preporuci program preko kog bih mogao da odradim ovakav tip covera kao sto je prilozen koristeci samo telefon i racunar...
E sad da napomenem jer mozda ce ovo da pravi neki problem, kad ukljucim gitaru u komp imam problema sa latencijom zvuk mi kasni pa tako da znate da ne mogu da je prikljucim...
Nadam se da mozete da mi pomognete i da je ovo moguce da odradim telefonom...?