Da li postoje ratovi protiv droga, ili postoje samo ratovi protiv ljudi

Moze li se ratovati protiv protiv hemijskog jedinjenja? Da li je pravedan zakon po kome je dozvoljeno lagati sve osim sudije i policajce, a nije dozvoljeno ne tjerati nikoga da uzme nesto, ali mu dati ako hoce? Da li neko uzima drogu bas zato sto je laganje legalno, pa ga mnogo lazu?

Sto imate protiv narkomana?

prvo to je bolest i oni lazu i kradu najblize i najbitnije im je samo da zadovolje svoju potrebu...ne racunajuci stetu koju nanose dr,oni sebe unistavaju jer svoj zivot svode samo na zadovoljenje potrebe i sledeci fix..
2.da vlada hoce mogli bi da ociste beograd(i dr gradove) od droge za 6 meseci 50%,god 90%..ali i celni ljudi i policajci i dr zaradjuju debelo na tome..tako da nista od toga...

- - - - - - - - - -

Sto da radi neko ko je mnogo trpio zbog zakona o dozvoli da te neko ko ti se predstavlja kao prijatelj sekundima i godinama laze?

wtf?aj sad lepo objasni sta si hteo da kazes..
nisi valjda pitao sto neko ima zakonsko pravo da me laze?O.o

Moze li se ratovati protiv protiv hemijskog jedinjenja? Da li je pravedan zakon po kome je dozvoljeno lagati sve osim sudije i policajce, a nije dozvoljeno ne tjerati nikoga da uzme nesto, ali mu dati ako hoce? Da li neko uzima drogu bas zato sto je laganje legalno, pa ga mnogo lazu?

baš ništa...ko voli nek izvoli
...svako odgovara za sopstvene postupke...

Ma,pusti ga nek se predozira...:mrgreen:

mnogo brige u ovako malo teksta:)))

pravda, moral, etika, krsti to kako hoces, sve je to ljudski konstrukt s` namerom da podmiri covekov , ipak, uski interes. prosti, prizemni, primitivni interes upakovan u sadrzinu koja nicega nije bit, pre (suvisna) ambalaza.

nista protiv narkomana, nek rucaju opijate ako im je volja.
to sve treba legalizovati ali ih i izopstiti iz socijalnog osiguranja, pa tako ostaviti svkom pojedincu koji svesno urusava svoj zivot, odluku, sta ce i kako ce.

i tako,..jednog dana, sazri taj narod.
a ne kilav do veka.

Svako ima pravo da radi sa sobom sta god zeli, dok god postupci te osobe ne ugrozavaju nekog drugog. Ako osoba zeli da konzumira drogu, alkohol, cigarete, cokolade, stagod, i legalno stice sredstva za zadovoljenje svojih zelja i poriva - ne smeta mi ni najmanje. Ukoliko se to odvija na stetu drugih (nelegalne radnje, kradja, pijavicarenje na racun roditelja i porodice - sto je najcesce slucaj) tu imam svasta nesto protiv.

pa vodi se rat preko ljudi jer protok droge jos kako kontrolisu drzave preko svojih ljudi...missim smesno kolko su paranoicni sa kokiskom i heroinom a vamo u evropu svaki dan stizu isporuke i jednog i drugog, a za severnu ameriku dnevne isporuke kokaina preko ambasada i to njihovim avionima i tako to :lol: a sto kontrolisu, pa jer su tu pare. da se ja pitam, sve bi to bilo legalno i droga i qurve, pa ko ziv ko mrtav, taman da se procisti malo covecanstvo...da drzave hoce da zaustave protok jos kako bi to mogli da urade, ovako samo loze i mazu, a parice kaplju hohoho...

Naravno da niko nema pravo da se drogira ,bas zato sto taj postupak ugrozava ostale ljude oko njega...
Ko to kaze? Ja znam kako droga djeluje na mene: prema dobrim ljudima sam u stanju da budem jos bolji, tj. da im pruzim jos vise nego sto mogu u takozvanom trijeznom stanju, znaci "srce nudi vise no sto moze", a prema losima sam jos vise los tj. onakav kakav treba biti, jer imam dodatnu hrabrost da budem zao prema zlima, tj. konstruktivno destruktivan, sve zato sto "srce nudi vise no sto moze". Znaci, definitivno "srce nudi vise no sto moze".

Ko to kaze? Ja znam kako droga djeluje na mene: prema dobrim ljudima sam u stanju da budem jos bolji, tj. da im pruzim jos vise nego sto mogu u takozvanom trijeznom stanju, znaci "srce nudi vise no sto moze", a prema losima sam jos vise los tj. onakav kakav treba biti, jer imam dodatnu hrabrost da budem zao prema zlima, tj. konstruktivno destruktivan, sve zato sto "srce nudi vise no sto moze". Znaci, definitivno "srce nudi vise no sto moze".

Bravo.

Back