Kilavi Radonja
Aktivan član
- Poruka
- 1.931
Mada je tu bilo i drugih ometajucih faktora...2pike:NIJE MI SE DIGO!!!![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mada je tu bilo i drugih ometajucih faktora...2pike:NIJE MI SE DIGO!!!![]()
![]()
![]()
Aha, imas taj dogadjaj tacno opisan na blamovimapravnicax:A taj defekt ili defekti su ti se desili sa tzv. Boginjom, sa tipom devojke iz mog posta?
Ma, sumnjam!
Kratko, nije dobro za muskarca kad se oseca inferiornim :?pravnicax:Procitala sam, bas steta...Pitam se i ja, sta bi se sve desilo da je njena sestra kasnila...
Ajde ti pokusaj da zamislis da je sve ispalo i bolje nego sto si zamisljao, da si doziveo sa njom nesto o cemu si samo mogao da sanjas...da je ispunila sve tvoje fantazije...da si pomislio da od sexa sa njom nema dalje, ne postoji...i moras da otputujes na godinu dana, a svakodnevno te proganja ta fatalnost i ludilo sa njom...svakodnevno si sexualno njom opsednut...koliko bi te to drzalo?
pravnicax:Nije on sexualno inferioran,on je samo sa tzv. boginjom doziveo savrsenstvo... ona je takodje sexualno opsednuta njime, obozavaju se u apsolutnom smislu... znaci desio im se fatalan spoj....medjusobno ih izludjuje sama pomisao na ono sto im se desilo...veruju da je takva vrsta ludila izmedju dvoje ljudi bas retka...cak se i plase zajednicke energije kuda bi ih odvela, toliko je sve izazivajuce, intenzivno, vrhunac u culnom kapiranju i uzitku...proganjaju ih slike sexa i mesecima kasnije...ona je njegova boginja, a on njen bog...i pitaju se samo da li je moguce da ikad prodju te opsesije i slike dozivljenog? Imate li takvih iskustava?
To je brate druga stvar, ja govorim o univerzalnoj privlacnosti! Evo, npr, od javnih licnosti Ketrin Zita Dzouns, kog si cuo da je nesto lose rekao o njoj? (jbga, mozda je i najbolje dati takav primer, jer koliko god opisivao nekog kog ne znaju drugi, nije to-to!)Car Zg:Može doći do nevjerojatne kemije među ljudima, takvog intenziteta da nakon sexa ne progovore nijednu riječ pola sata, da se pri susretu poyebu bez ijedne jedine riječi, da kada razgovaraju na 2 metra udaljenosti instinktivno se pomiču jedno od drugoga u strahu da ne skoče jedno na drugo (magnetska privlačnost, ali i nešto što nije imalo budućnost), da ti se u situaciji kada ništa ne možeš počinje vrtiti u glavi da ne razumiješ o čemu priča, da 2 mjeseca nakon svega uopće nisi siguran da li se sve to događalo ili si pola godine živio u paralelnom svemiru...ali vremenom prođu i takve opsesije i sve ostane lijepa uspomena...yebi ga...
Ma, zenke, valjda vi treba da opisujete boga, a ne boginju!pravnicax:Nije on sexualno inferioran,on je samo sa tzv. boginjom doziveo savrsenstvo... ona je takodje sexualno opsednuta njime, obozavaju se u apsolutnom smislu... znaci desio im se fatalan spoj....medjusobno ih izludjuje sama pomisao na ono sto im se desilo...veruju da je takva vrsta ludila izmedju dvoje ljudi bas retka...cak se i plase zajednicke energije kuda bi ih odvela, toliko je sve izazivajuce, intenzivno, vrhunac u culnom kapiranju i uzitku...proganjaju ih slike sexa i mesecima kasnije...ona je njegova boginja, a on njen bog...i pitaju se samo da li je moguce da ikad prodju te opsesije i slike dozivljenog? Imate li takvih iskustava?
Ma ona opisuje sebe ;-)2pike:Ma, zenke, valjda vi treba da opisujete boga, a ne boginju!
aha, al ima maste praunica, nije da nema, samo, kako je ne mrzi...marina-b:Ma ona opisuje sebe ;-)
dobro, onda opisi "boga"pravnicax:Opsirnost mi je profesionalna deformacija, uvek sam protiv parcijalnog iznosenja cinjenica...a boginje i bogovi kao sto vidis moja vecita inspiracija...
Ne postoje, naravno.2pike:Da odmah razjasnim, ne mislim na religiju, vec da li postoje osobe koje su u stanju da SVAKOG zavedu i obore s nogu?
2pike:Evo, npr, od javnih licnosti Ketrin Zita Dzouns, kog si cuo da je nesto lose rekao o njoj?
lepo rece, zensko si...Baby Kate:Ne postoje, naravno.
Evo, ja cu da ti kazem nesto "lose" o njoj. Meni se ona nimalo ne svidja. Deluje mi nekako sladunjavo, a ja ne volim sladunjave. E sad, mozda ona u RL nije sladunjava, ali opet...ne verujem da bi me oborila s nogu. Ali dobro, ja sam zensko. I nisam normalna.