salko dinamitas
Poznat
- Poruka
- 7.769
Juci mi drug tvrdi da nema mogucnosti kod nas da ode u saunu sa zenom,da li je to moguce, misli se na nudisticku mijesanu saunu muskarci/zene tj standardnu saunu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gdje ima i koliko ih ima , ne idem u saunu ali me je to iznenadilo ,ne mogu da vjerujem da nema sauna,tih sauna ima na zapadu na svakom cosku mozes reci.Ja ima bio jednom malo prije korone
Znaci pogresna informacijaIma koliko hoćeš.
Izgleda, jeste skrtica ,po tome je poznat mozda je to razlogDrug ti neki kokuz? Što bi koristio čoporativni boravak u sauni, plati 20 minuta (duže ne može ni biti u sauni) za sebe i svoju dragu i koristi kako želi.
Ja i tursko kupatilo kad koristim platimo termin samo za sebe. A može primiti punooo više osoba![]()
Juci mi drug tvrdi da nema mogucnosti kod nas da ode u saunu sa zenom,da li je to moguce, misli se na nudisticku mijesanu saunu muskarci/zene tj standardnu saunu.
Nemam ja iskustva sa tim ali neko je to juce tvrdio u kafani.Kod nas postoje nude saune?
Pa gdje ima i koliko ih ima , ne idem u saunu ali me je to iznenadilo ,ne mogu da vjerujem da nema sauna,tih sauna ima na zapadu na svakom cosku mozes reci.
U Holandiji su saune nude mijesane i ima ih puno, u Njemackoj sam i u hotelu bio u nude mijesanoj sauni ,nije bilo snijega otisao na skijanje pa moras nesto.Bila sam leos u Finskoj, oni tamo imaju gomile sauna, ali nigde nude sauna nije za mešano. Nego jednim danima za žene, drugim za muškarce.
Klasična sauna sa kupaćim je mešana.
Nemam ja iskustva sa tim ali neko je to juce tvrdio u kafani.
Postoji ali nisam sigurna, bar ja nisam vidjela, da su ljudi gologuzi u takvim saunama, obično je u pravilniku naznačno da je obavezno da se ogrneš ručnikom, preporučuje se i zbog drugih opravdanih razloga isto. Kad bude dolazio u Sa daću mu ja preporuku gdje da odu i uživaju ali nek odriješi kesuIzgleda, jeste skrtica ,po tome je poznat mozda je to razlogali opet da li postoji coporativni boravak ?
Mislim da u Holandiji jeste sve koje znam idu u takvu saunu.Nije ti nudistička sauna standardna
Drug ti neki kokuz? Što bi koristio čoporativni boravak u sauni, plati 20 minuta (duže ne može ni biti u sauni) za sebe i svoju dragu i koristi kako želi.
Ja i tursko kupatilo kad koristim platimo termin samo za sebe. A može primiti punooo više osoba![]()
Super i dolazi u Sarajevo,cura mu je iz Sarajeva.Postoji ali nisam sigurna, bar ja nisam vidjela, da su ljudi gologuzi u takvim saunama, obično je u pravilniku naznačno da je obavezno da se ogrneš ručnikom, preporučuje se i zbog drugih opravdanih razloga isto. Kad bude dolazio u Sa daću mu ja preporuku gdje da odu i uživaju ali nek odriješi kesu![]()
Odgovorila sam upravo iznad, ne znam da li ima, ja nisam vidjela ni posjećivala, niti bih. Vjerovatno i tu dolaze neebi koji bi da osim tijela pare i oči gledajući tuđa tijela. Nr vidim nijedan razuman razlog zašto bi bile nudističke osim ako je koristite sami kao par.Imaš nudističkih sauna u BiH?
U Finskoj imas i privatnu saunu cesto i u smjestaju gdje spavas.Bila sam leos u Finskoj, oni tamo imaju gomile sauna, ali nigde nude sauna nije za mešano. Nego jednim danima za žene, drugim za muškarce.
Klasična sauna sa kupaćim je mešana.
Evo, ovdje mogu sami koristiti i sigurno uživati.Super i dolazi u Sarajevo,cura mu je iz Sarajeva.
Pa svi su se navikli na to ,ja sam u Njemackoj bio samo jednom u takvoj sauni, nemam osjecaj da te bilo ko gleda.Odgovorila sam upravo iznad, ne znam d ali ima, ja nisam vidjela ni posjećivala, niti bih. Vjerovatno i tu dolaze neebi koji bi da osim tijela pare i oči gledajući tuđa tijela. Nr vidim nijedan razuman razlog zašto bi bile nudističke osim ako je koristite sami kao par.
Ali čemu?Pa svi su se navikli na to ,ja sam u Njemackoj bio samo jednomu takvoj sauni, nemam osjecaj da te bilo ko gleda.
Evo nek se osjeća kao sultan, za samo 600 euraU Finskoj imas i privatnu saunu cesto i u smjestaju gdje spavas.
U Finskoj imas i privatnu saunu cesto i u smjestaju gdje spavas.