Da li postoje mijesane saune u BiH ili Srbiji

Drug ti neki kokuz? Što bi koristio čoporativni boravak u sauni, plati 20 minuta (duže ne može ni biti u sauni) za sebe i svoju dragu i koristi kako želi.
Ja i tursko kupatilo kad koristim platimo termin samo za sebe. A može primiti punooo više osoba :D
Izgleda, jeste skrtica ,po tome je poznat mozda je to razlog :D ali opet da li postoji coporativni boravak ?

Bila sam leos u Finskoj, oni tamo imaju gomile sauna, ali nigde nude sauna nije za mešano. Nego jednim danima za žene, drugim za muškarce.

Klasična sauna sa kupaćim je mešana.
U Holandiji su saune nude mijesane i ima ih puno, u Njemackoj sam i u hotelu bio u nude mijesanoj sauni ,nije bilo snijega otisao na skijanje pa moras nesto.

Poslednja izmena:
Izgleda, jeste skrtica ,po tome je poznat mozda je to razlog :D ali opet da li postoji coporativni boravak ?
Postoji ali nisam sigurna, bar ja nisam vidjela, da su ljudi gologuzi u takvim saunama, obično je u pravilniku naznačno da je obavezno da se ogrneš ručnikom, preporučuje se i zbog drugih opravdanih razloga isto. Kad bude dolazio u Sa daću mu ja preporuku gdje da odu i uživaju ali nek odriješi kesu :D

Postoji ali nisam sigurna, bar ja nisam vidjela, da su ljudi gologuzi u takvim saunama, obično je u pravilniku naznačno da je obavezno da se ogrneš ručnikom, preporučuje se i zbog drugih opravdanih razloga isto. Kad bude dolazio u Sa daću mu ja preporuku gdje da odu i uživaju ali nek odriješi kesu :D
Super i dolazi u Sarajevo,cura mu je iz Sarajeva.

Odgovorila sam upravo iznad, ne znam d ali ima, ja nisam vidjela ni posjećivala, niti bih. Vjerovatno i tu dolaze neebi koji bi da osim tijela pare i oči gledajući tuđa tijela. Nr vidim nijedan razuman razlog zašto bi bile nudističke osim ako je koristite sami kao par.
Pa svi su se navikli na to ,ja sam u Njemackoj bio samo jednom u takvoj sauni, nemam osjecaj da te bilo ko gleda.

Pa svi su se navikli na to ,ja sam u Njemackoj bio samo jednomu takvoj sauni, nemam osjecaj da te bilo ko gleda.
Ali čemu?
Mislim bar su saune sada toliko uobičajene, česte, dostupne da ne vidim razlog zašto bih je koristila sa neznancima. I ne traje boravak u istoj satima pa da ne mogu dobiti svoj termin.

U Finskoj imas i privatnu saunu cesto i u smjestaju gdje spavas.

U finskoj su mi rekli da svaka finska kuća ćak i stanovi imaju svoje saune, to je kod njih nacionalno pitanje. ;)
Kod kuce radis sta hoces

Ali mislim da govoris o gradskim saunama.
Dakle, i tamo gde je to nacionalni sport d kazem, pise ya yene je ponedeljkon, sredom petkom, muškarci utorkom, četvrtkom NUDE sauna, dakle skroz goli itd.. vikend za sve ali sa kupacim kostimom. I to samo u nekim. U vecini je obavezan kupaci kostim.

Back