Да ли посмртни остаци Јосипа Броза треба да остану у Кући цвијећа у Београду?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.465
...или треба да се преселе у Кумровец?

Ја сам ипак за бизнис, а то је солидна туристичка атракција за нашу браћу Словенце.

Зашто Крвати да зарађују од његових костију ако је са'рањен у Београду, црвеноме граду?

Zato ćemo srušiti tu večnu kuću, pa više neće biti večna :kafa:
Твој dr Vjekoslav је већ "рушио" Кућу цвећа. Па ништа. Није је срушио ни када је постао потпредседник владе. Низашта ви такозвани "српски националисти" нисте способни, а камоли да срушите Његову вечну кућу.

Твој dr Vjekoslav је већ "рушио" Кућу цвећа. Па ништа. Није је срушио ни када је постао потпредседник владе. Низашта ви такозвани "српски националисти" нисте способни, а камоли да срушите Његову вечну кућу.

Nije moj, tako da ćemo i njega da spalimo zajedno sa ljubljenim mu Titom, to jest kostima te raspale crkotine :kafa:

Поред ћемо да отворимо кафић и сувенирницу.
Ovako nešto bi imalo veći profit
Hitlerov restoran.jpg

Hebiga kada je bolesno neka bude bolesno do koske

...или треба да се преселе у Кумровец?

Ја сам ипак за бизнис, а то је солидна туристичка атракција за нашу браћу Словенце.

Зашто Крвати да зарађују од његових костију ако је са'рањен у Београду, црвеноме граду?

Није то нека зарада а велики простор заузима.Ја бих то срушио а земљу продао, њега на гробље или назад у Кумровец па нека Хрвати раде сњим шта хоће.Сви кажу да Тоти ту одавно и не лежи, ко зна гдје су му кости. :sad2:

Ти си к'о они што би законом забранили негирање ђеносајда у Сребреници.

Мора да постоји слобода говора и избора.

Ja sam za reciprocitet, priuštiti slobodu govora i izbora Titoslovenima u istoj meri u kojoj su je oni priuštili drugima. Bezveze je da oni sada koriste prednosti sistema koji su želeli da unište...

Back