Uspelo mi je da napravim zelatin sa visnjama
.
U odusevljenju sam izljubila nekog jer me je obuzela nevidjena euforicna sreca.
Moram da ga jedem,spremam i odusevila sam se sto je uspelo.
..........
Kada mi je donet Silmarilion od Tolkina bila sam u ekstazi,najlepsi dan mog zivota bukvalno - toliko sam cekala to,zelela da procitam,osecala sam se kao da imam milijardu evra.Vrhunska sreca,to razumeju samo ljubitelji knjiga kad nadju sta su trazili.Drzim knjigu kao da ce nestati,ne verujem da se to zaista desava,jednostavno fantastican osecaj.
..............
Nova knjiga Terija Praceta Akrepski odred sreca,sreca,raaaaaadost bukvalno fantazija.
Nisam mogla da verujem.Pratila sam pricu oko prevoda,te hoce,te nece,nisam mogla da docekam.
................
Sada cekam prevod nove knjige o Hariju Poteru i bicu presrecna kada ga urade.
..........................................
Sa druge strane sam pod velikim stresovima zbog stvari u zivotu a trudim se da to prodje sto bolje,ne pokazujem i ne dam na sebe.
Vi kako funkcionisete po tom pitanju?

U odusevljenju sam izljubila nekog jer me je obuzela nevidjena euforicna sreca.
Moram da ga jedem,spremam i odusevila sam se sto je uspelo.
..........
Kada mi je donet Silmarilion od Tolkina bila sam u ekstazi,najlepsi dan mog zivota bukvalno - toliko sam cekala to,zelela da procitam,osecala sam se kao da imam milijardu evra.Vrhunska sreca,to razumeju samo ljubitelji knjiga kad nadju sta su trazili.Drzim knjigu kao da ce nestati,ne verujem da se to zaista desava,jednostavno fantastican osecaj.
..............
Nova knjiga Terija Praceta Akrepski odred sreca,sreca,raaaaaadost bukvalno fantazija.
Nisam mogla da verujem.Pratila sam pricu oko prevoda,te hoce,te nece,nisam mogla da docekam.
................
Sada cekam prevod nove knjige o Hariju Poteru i bicu presrecna kada ga urade.
..........................................
Sa druge strane sam pod velikim stresovima zbog stvari u zivotu a trudim se da to prodje sto bolje,ne pokazujem i ne dam na sebe.
Vi kako funkcionisete po tom pitanju?