Da li pokazujete emocije ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.477
Uspelo mi je da napravim zelatin sa visnjama :vatromet: :vatromet: :vatromet: .

U odusevljenju sam izljubila nekog jer me je obuzela nevidjena euforicna sreca.

Moram da ga jedem,spremam i odusevila sam se sto je uspelo.
..........

Kada mi je donet Silmarilion od Tolkina bila sam u ekstazi,najlepsi dan mog zivota bukvalno - toliko sam cekala to,zelela da procitam,osecala sam se kao da imam milijardu evra.Vrhunska sreca,to razumeju samo ljubitelji knjiga kad nadju sta su trazili.Drzim knjigu kao da ce nestati,ne verujem da se to zaista desava,jednostavno fantastican osecaj.
..............

Nova knjiga Terija Praceta Akrepski odred sreca,sreca,raaaaaadost bukvalno fantazija.
Nisam mogla da verujem.Pratila sam pricu oko prevoda,te hoce,te nece,nisam mogla da docekam.
................

Sada cekam prevod nove knjige o Hariju Poteru i bicu presrecna kada ga urade.
..........................................

Sa druge strane sam pod velikim stresovima zbog stvari u zivotu a trudim se da to prodje sto bolje,ne pokazujem i ne dam na sebe.

Vi kako funkcionisete po tom pitanju?

Naravno da pokazujem emocije.Spontana sam osoba i mislim da su emocije date ljudima da bi se ispoljile a ne da bi se potiskivale.Zasto da glumim da nisam tuzna,da nisam srecna,da kontrolisem svoju telesnu ekspresiju.Govor tela nas ionako odaje.Postoje situacije u kojima mogu da smanjim ton cisto da ne bih ugrozila nekoga ili povredila njegova osecanja.

Nemam nikakve emocije za bilo šta što se može kupiti novcem.
Inače sam vrlo emotivna dušica. :zaljubljena:
I temperamentna tako da se kod mene iz aviona vidi kako sam raspoložena.
Doduše, oni koji me ne poznaju misle da sam uglavnom nadrkana jer imam tu nadrk facu, sa nadrk borama iznad nosa. A to su zapravo bore od moje ćoravosti, pošto ceo život čkiljim jer ne vidim.
Mada nije loše izgledati nadrkano, onda su svi fini prema meni. :flert:

Ali da, kada sam srećna ispaljujem vatromete, a kada sam neraspoložena, svi begaju i drže se na odstojanju.

..........

Kada mi je donet Silmarilion od Tolkina bila sam u ekstazi,najlepsi dan mog zivota bukvalno - toliko sam cekala to,zelela da procitam,osecala sam se kao da imam milijardu evra.Vrhunska sreca,to razumeju samo ljubitelji knjiga kad nadju sta su trazili.Drzim knjigu kao da ce nestati,ne verujem da se to zaista desava,jednostavno fantastican osecaj.
..............

Nova knjiga Terija Praceta Akrepski odred sreca,sreca,raaaaaadost bukvalno fantazija.
Nisam mogla da verujem.Pratila sam pricu oko prevoda,te hoce,te nece,nisam mogla da docekam.
................

Sa druge strane sam pod velikim stresovima zbog stvari u zivotu a trudim se da to prodje sto bolje,ne pokazujem i ne dam na sebe.

Kad god priliku imas,a stres od ljudi primas ti na njih izvristi nek se drugi tisti:lol:

- - - - - - - - - -

Zavisi od emocija i situacije..

...pokazujem lako...izuzetno lako, smejuljava sam, placljiva, sreca, tuga, stres, sve mi se ocrtava na licu i cini mi se da mi je to donelo dosta dobrog u zivotu...losa sam u prikrivanju bilo cega a ko god ucini nesto lose samo ga precrtam i to mi je negde mehanizam koji funkcionise...emocija predje u ravnodusnost i to je to...

Kad želim da
Kad ne želim ne
Umem dobro da odglumim po potrebi
Jednom mi nenajavljeni rodjaci upali u po noći
Ja sam tako uverljivo glumila radost da mi je ćerka rekla mislila sam da si se stvarno obradovala
Ali sam i mnogo osetljiva
Kada nešto ne mogu da sakrijem sklonim se, počnem nešto da citam i odmah prodje

..........

..............

................

Što volim kada je neko ovakva pozitiva i deli sa drugima :ok: Sve naj. :cool: :klap::bye: Uživaj u Silmarilionu, lagano degustiraj. Ja sam se prvi put prešao pa sam prebrzo pročitao :lol: :hahaha:

Sad, da li ja pokazujem emocije - što da ne? Kada je neko jaka i stabilna ličnost može da pokazuje emocije koliko želi. Problem je kada su to neuravnoteženi ljudi koji, recimo, ciče ako naiđu na bež cipelice ili ako kupe Intelov CPU. :hahaha:

Back