Da li podrzhavate aktuelnu vlast?

Da li podrzhavate aktuelnu vlast?

• Ukupno glasova
    48
  • Anketa je zatvorena .
u budzetu za 2009 godinu nije predvidjen novac za naknade za odvojen zivot, topli obrok, regres i prevoz ....

dosad su svi budzetski korisnici te pare dobijali na ruke, a od sada izgleda da vise nece zato nam se caki iznervirao :lol:

kako to da guverner nije obavesten da je TO i regres vojsci ukinut jos prosle godine?
kako je to ekonomskom degeniju moglo da promakne?
zabrinjavas me,ne informises se redovno.
odvojeni zivot....haha,sta je to?

kako to da guverner nije obavesten da je TO i regres vojsci ukinut jos prosle godine?
kako je to ekonomskom degeniju moglo da promakne?
zabrinjavas me,ne informises se redovno.
odvojeni zivot....haha,sta je to?

naknada za odvojeni zivot to je ono kad ti i tebi slicni pljackasi budzeta zivite i radite u beogradu a prijavite se da zivite u pancevu pa vam drzava isplacuje taj dodatak za odvojeni zivot...

Cudi me kako neko vec do sada nije zatvorio ovu temu, kao onu da li bi pre sluzili pod Mladicem ili Ponosem, kad su rezultati ankete bili toliko katastrofalni po danasnji rezim da je zatvorena u roku sat vremena, a zipa ovo...90% glasova protiv REZIMA :hahaha:

p.s. Tok dogadjaja glasi....ulecu mladi zuti proleteri sa svojim klonovima i redjaju psovke, prate ih moderatori da smire strasti i zatvaraju temu koja pada u zaborav :ok: LOL

Back