Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.482
Ne znam o čemu se radi? Opet neki gangbang?Kako procenjuješ ovo samo-povređivanje precjednika večeras,kao neki verski ritual pored prostorija stranke ili je u pitanju ipak neka psihopatologija ?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam o čemu se radi? Opet neki gangbang?Kako procenjuješ ovo samo-povređivanje precjednika večeras,kao neki verski ritual pored prostorija stranke ili je u pitanju ipak neka psihopatologija ?
![]()
Да ли се у тој глави икад десила мисао...?
Moramo da glumimo žrtvu do kraja pa kada javnost u potpunosti bude zgrožena ovime što se događa na ulici (žrtve iz NS više niko ne spominje),onda raspišemo izbore koji će kao i do sada sa ovakvim medijskim pokrivanjem biti max. regularni tj. "pošteni"!
dok su građani sa palicama šetali mirno gradom beogradom - prostorije SNS na paliluli su podlo i kukavički napali demonstrante23:38
Četvrti sat protesta ispred prostorija SNS-a u Požarevcu
U Požarevcu, ispred prostorija Srpske napredne stranke (SNS) na poziv studenata su se okupili građani a sa druge strane oni koji podržavaju vladajuću partiju.
Skup je ušao u četvrti sat, protiče mirno, bez incidenata a povremeno se mogu čuti poneki povici i zvižduci, javio je radio Boom93.
Jedini datumi koji mi deluju za sledeće velike skupove su 1. novembar i neki dan nakon izbora.Nema ni 10 % one volje i energije kao u martu i delimično u junu. Verovatno je bilo zbog knjige. Pošto je knjiga izostala ili kasni onda je hajp slab. Veceras najmanji broj ljudi. Akcija klinačka. Bar nema povredjenih policajaca kao sa boja na Kosovu.
Zasto taj datum? Šta slavimo?Jedini datumi koji mi deluju za sledeće velike skupove su 1. novembar i neki dan nakon izbora.
Pa nije slavlje nego je na taj dan pala nadstrešnica pa će biti godinu dana.Zasto taj datum? Šta slavimo?![]()
Глупости.Вучић ће мирно сићи са власти, ако изгуби изборе.Da, naravno.
Vucic nece otici mirnim putem. Ceka nas nesto zapravo zesce od 5.oktobra.
Разумем ја да ти ниси студирао па да не знаш шта облаче студенти.Kako je nepristupacno, pa svaka druga blokaderka nosi te stvari od 500 evra i vise