Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Zar te ne mrzi svaki put isto da .....pises, da se ne izrazim drugacije?Немој молим те са тим кучкарским бајкама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar te ne mrzi svaki put isto da .....pises, da se ne izrazim drugacije?Немој молим те са тим кучкарским бајкама.
Никада ме не мрзи да се вербално обрачунавам са људима који лажу.Zar te ne mrzi svaki put isto da .....pises, da se ne izrazim drugacije?
Tebe jedino ne mrzis da mrzis, to je evidentno.Никада ме не мрзи да се вербално обрачунавам са људима који лажу.
Знам да те неке расе могу обогаљити и убити а неке не.Tebe jedino ne mrzis da mrzis, to je evidentno.
A gde sam slagao? Znas li ista o psima kad tako tabunjas ili ih samo jednostavno mrzis kao i sve oko sebe? Nemoj meni te price molim te....
Да да, а кад псето унакази неког нико ништа.Dobro je da ima plemenitih ljudi u ovoj zemlji koji će udomiti nekog psa ili mu bar dati hranu i vodu. Nisu oni krivi što su na ulici ili ataru.
Одлично, власници су криви, важно је да псе не дирамо.To što su oni na ulici i što napadaju jer su gladni krivi su neodgovorni vlasnici i sistem što je to dozvolio. Ulični psi se samo preseljavaju sa jedne na drugu lokaciju. Bar da ih sterilišu pa da se ne razmnožavaju.
Odgovorila sam ti na prvi post i ako si se udaljio od teme. Evo i na drugi sam, dozvoliću da mi odgovoriš ali svaki naredni post koji nema veze sa temom biće obrisan.
a kako mislis drugacije da se mogu ukrstati ako ne genetski...volim pse i podrzavam odgaivacnice ali ne za sve pse..posebno ne za ove genetski ukrštane rase , to bih zabranila
što rece Lori one mopsove, pa buldoge, pit bulove, rotove sve opasne pse, da ih ne nabrajam koji mogu da ugroze ljudske zivote