Da li podržavate odgajivanje pasa?

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tebe jedino ne mrzis da mrzis, to je evidentno.
A gde sam slagao? Znas li ista o psima kad tako tabunjas ili ih samo jednostavno mrzis kao i sve oko sebe? Nemoj meni te price molim te....
Знам да те неке расе могу обогаљити и убити а неке не.

Poslednja izmena od moderatora:
To što su oni na ulici i što napadaju jer su gladni krivi su neodgovorni vlasnici i sistem što je to dozvolio. Ulični psi se samo preseljavaju sa jedne na drugu lokaciju. Bar da ih sterilišu pa da se ne razmnožavaju.

Odgovorila sam ti na prvi post i ako si se udaljio od teme. Evo i na drugi sam, dozvoliću da mi odgovoriš ali svaki naredni post koji nema veze sa temom biće obrisan.

To što su oni na ulici i što napadaju jer su gladni krivi su neodgovorni vlasnici i sistem što je to dozvolio. Ulični psi se samo preseljavaju sa jedne na drugu lokaciju. Bar da ih sterilišu pa da se ne razmnožavaju.

Odgovorila sam ti na prvi post i ako si se udaljio od teme. Evo i na drugi sam, dozvoliću da mi odgovoriš ali svaki naredni post koji nema veze sa temom biće obrisan.
Одлично, власници су криви, важно је да псе не дирамо.

volim pse i podrzavam odgaivacnice ali ne za sve pse..posebno ne za ove genetski ukrštane rase , to bih zabranila
što rece Lori one mopsove, pa buldoge, pit bulove, rotove sve opasne pse, da ih ne nabrajam koji mogu da ugroze ljudske zivote
a kako mislis drugacije da se mogu ukrstati ako ne genetski...
drugo 80 % rasa su dobijeni ukrstanjem i selekcijom
trece i struja moze da ugrozi ljudske zivote pa ne vidim da se ljudi bore protiv struje i za ukidanje iste

naci ...

Тужна чињеница је да су људи занети играњем Бога створили велики број раса злоупотребљавајући науку.
Неке од тих створених раса показују знаке дегенариције са протоком времена, али то је чињеница са којојм се мора да живи.
Једини пут је едукација коју подржава закон мудро срочен. Велико је питање да ли смо спремни и вољни за такав корак.
Псе није створила природа него човек, па је човек и одговоран за њих.

Back