Da li podrzavate duge veze, kratke veze ili veze za jednu noc?

• Začetnik teme Začetnik teme D1cA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bese kratko ali slatko

2011-01-19_sleeping.jpg

devojka koja je imala veze za jednu noc i cak i kratke veze nikada ne treba uzimati za neku ozbiljnu pricu... a ako ne da u roku od 7 dana treba je pedalirati!
naravno ima ih mnogo vise nego sto se cini , licno sam prisustvovao mnogim stvarima , kriju to ko zmija noge i ucinice SVE da se ne sazna!

Ko jos veruje Garfildu ?:roll:

Poslednja izmena:
devojka koja je imala veze za jednu noc i cak i kratke veze nikada ne treba uzimati za neku ozbiljnu pricu... a ako ne da u roku od 7 dana treba je pedalirati!
naravno ima ih mnogo vise nego sto se cini , licno sam prisustvovao mnogim stvarima , kriju to ko zmija noge i ucinice SVE da se ne sazna!

Pročitala sam negdje muško mišljenje, kako žena treba izdržati bar 3 mjeseca prije nego legne s muškarcem. Kako bi onda nazvao takvu ženu? Fina? Ozbiljna? Ili proračunata?

Kizo, ti ili si "naivan" ki francuska sobarica, ili si tek krenuo i istrazivanja.Ustvari mogu da te razumem, nije svakom dato da Oseti ili spozna kretanje drugog tela, treba za to Vremena, ali svi se ispraksiraju kada- tada.:mrgreen:

Back