Da li plivanje pomaze pri rastu

Kakav bre mesec dana ,koji maj jesi realan,plivaj,igraj basket,istezi se na vratilu,radi vezbe jer treba tako a sta ti bog da tako je
Pa ono kad bih sve to radio, da li bi uspeo da se izvucem par cm, jbg imam male komplekse sto se tg tice

Mislim da bi ti kosarka dala bolje rezultate.
Pa i ja, ali trenutno je zima, tkd mogu samo plivanje i istezanje

Ovk imam 15 godina i uplatili mi moji zatvoreni bazen kako bi se izvukao malo, zanima me sta mislite da li postoji sansa da se za mesec dana izvucem neki cm, i da li bi uspeo da se izvucem 5 6 cm do maja, kada bih svaki dan plivao po 1h. Inace nisu mi moji niski. Ja sam trenutno visok 170cm
Imas ti dobru visinu za tvoje godine,a plivanje sigurno moze da pomogne,jer se u tom sportu telo razvija podjednako i kosti i misicna masa,tako i rast.Pa zi,telo ti se razvija i raste do 25-e godine.Za tih deset godina mozes dostici i preko 2 m i bez sporta,ali idi na plivanje,jer je veom zdravo za komplet organizam.

Ovk imam 15 godina i uplatili mi moji zatvoreni bazen kako bi se izvukao malo, zanima me sta mislite da li postoji sansa da se za mesec dana izvucem neki cm, i da li bi uspeo da se izvucem 5 6 cm do maja, kada bih svaki dan plivao po 1h. Inace nisu mi moji niski. Ja sam trenutno visok 170cm
polako,imas jos iha haj vremena da rastes.
Plivanje ti je super,samo pazi da se ne udavis.

Pa tis lud:lol:
Opusti se bre baci se na sport zbog zdravlja i samopouzdanje ce ti skociti napretkom.
Ma drugar moj je isao na plivanje tako redovno jedno 5 6 meseci, za pola glave je bio nizi, a sad je za pola glave visi.

E da i u vojsku dides to je skola zivota
Ma znm, to je nesto sto od malena volim, upravo mi je brat tamo

Imas ti dobru visinu za tvoje godine,a plivanje sigurno moze da pomogne,jer se u tom sportu telo razvija podjednako i kosti i misicna masa,tako i rast.Pa zi,telo ti se razvija i raste do 25-e godine.Za tih deset godina mozes dostici i preko 2 m i bez sporta,ali idi na plivanje,jer je veom zdravo za komplet organizam.
Slazem se, pozpuno si u pravu

polako,imas jos iha haj vremena da rastes.
Plivanje ti je super,samo pazi da se ne udavis.
Ma kakvo vreme, iz mog drustva vecina sad izrasla

Back