sreća pa nisam verovao u tebe pa sam je ispreskakao
- - - - - - - - - -
umesto da si lepo pustio
- - - - - - - - - -
umesto da si lepo pustio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно!
За само 20 еврића пуних 30 минута уместо вас или заједно с вама плачем од среће на изласцима из породилишта, крштењима, рођенданима,
малим и великим матурама, венчањима....
Такође уместо вас или заједно с вама плачем и не само да плачем већ и наричем по сахранама, парастосима, даћама...
Плакање и (на)рикање с крупним крокодилским сузама, у српској народној ношњи, уз пратњу гусала 30 еврића/30 минута.
За чланице и чланове Крсте 20% попуста за наруџбине преко пп.
У цену је урачунат ПДВ.
Навали народе, још мало па нестало!
Jel moze placanje na cekove, odlozeno?
da ti pošaljem na vrat poreskupa ćeš plakati
![]()
Pre dve godine plakala sam od muke toliko često da sam mogla ponuditi suze za novogodišnju rasvetu gradu Beogradu! Da su hteli da ih kupe ceo grad bi blistao u suzama...
Onda sam presušila. Potrošilo se.
Pre dve godine plakala sam od muke toliko često da sam mogla ponuditi suze za novogodišnju rasvetu gradu Beogradu! Da su hteli da ih kupe ceo grad bi blistao u suzama...
Onda sam presušila. Potrošilo se.
Isto...
Neponovilo se...
![]()
ko su ti da ih bijemo![]()
Bogi,Neka ih... Neka su zadovoljni. Samo sto dalje od nas...
![]()
Neka ih neka idu s milim bogom.... sve sam im oprostila.
- - - - - - - - - -
Bogi,
Tu 2013 godinuću pamtiti kao najmračniji period u mom životu, ali ja sam preživela, a ona je istorija![]()
Podstaknuta jednim kratkim odlomkom iz filma usuđujem se da vas pitam
Da li plačete?
Da li kada želite da plačete kako bi svoju tugu pretočili u suze to radite povlačeći se u samoću ili se ne libite da ako vas ponesu emocije plačete gde stignete?
Kako gledate na ljude koji plaču?
Da li mislite da je sramota ako vas vide da plačete?
Po meni, mnogo je bolje plakati svuda dok se okolina ne navikne na vašu ekpresiju
nego plakati u kutku neke mračne sobe jer ako vas neko ulovi možete biti potpuno krivo doživljeni?!
Tipa: prso, slomio se i slični glagoli!
Pa eto, to bi bilo uglavnom sve šti sam htela da pitam
Skroz te razumem. I ja slično reagujem.Plačem i najosetljivija sam na suze osoba koje volim ako vidim da placu jer su tužni automatski i meni suze krenu .
Suze pročiste dušu
Ako vidim da plače pružim maramicu i rame pružim reči utehe
Ako se neko dernja iz razmazenosti onda znam reči "p ti m sta divljaš "
Ja nevolim da plačem u društvu jer znam zameriti ako neko koristi pogrešne reči pa mi to ne dodje kao uteha već mi još više muka stvara
Podstaknuta jednim kratkim odlomkom iz filma usuđujem se da vas pitam
Da li plačete?
Da li kada želite da plačete kako bi svoju tugu pretočili u suze to radite povlačeći se u samoću ili se ne libite da ako vas ponesu emocije plačete gde stignete?
Kako gledate na ljude koji plaču?
Da li mislite da je sramota ako vas vide da plačete?
Po meni, mnogo je bolje plakati svuda dok se okolina ne navikne na vašu ekpresiju
nego plakati u kutku neke mračne sobe jer ako vas neko ulovi možete biti potpuno krivo doživljeni?!
Tipa: prso, slomio se i slični glagoli!
Pa eto, to bi bilo uglavnom sve šti sam htela da pitam
I ja sam veoma sličan mentalni sklopJa sam izgleda u ovoj kategoriji "prsla, slomila se...". Kad sam tužna nikad ne plačem, nemam potrebu za tom vrstom pražnjenja, niti mi pomaže, niti znači. To umereno i prikladno, gotovo damsko plakanje mi nikako ne ide.
Ali plačem kad sam besna, a nemoćna, ili samo nemoćna, ili kad nagrnu emocije kad nečega posle dužeg vremena postanem svesna, kad su neki prelomni trenuci. I to opet nije po koja suza koju brišeš rubom maramice, ne, ne. Ja ne mogu da se smirim i onda dobiješ reputaciju kakvu dobiješ. Ništa laskavo u svakom slučaju.