Da li perete salatu?

I ja sam jela tresnje sa drveta, iako sam znala da imaju crve, ali bile su mnooogo dobre, pa nisam htela da proveravam! :)
dobro to sada vec pogledam i da li ima bubica, malo eventualno obrisem, ako treba sperem...max :)
ali to drljanje voca, povrca ne, nikako...
eto tu salatu pro forme stavim pod vodu, pogledam ima li zivuljke i idemo dalje...a da...cepnem i probam je ionako neopranu...:lol:

kako smo mi prezivele bez sterilnog okruzenja...
igrale se napolju, padale, imale prelome, ogrebotine, sta god...neki ce reci druga vremena...pre ce biti...drugaciji ljudi...promenili se

dobro to sada vec pogledam i da li ima bubica, malo eventualno obrisem, ako treba sperem...max :)
ali to drljanje voca, povrca ne, nikako...
eto tu salatu pro forme stavim pod vodu, pogledam ima li zivuljke i idemo dalje...a da...cepnem i probam je ionako neopranu...:lol:

kako smo mi prezivele bez sterilnog okruzenja...
igrale se napolju, padale, imale prelome, ogrebotine, sta god...neki ce reci druga vremena...pre ce biti...drugaciji ljudi...promenili se
Dobro, salatu operem normalno pod vodom, ne sterilisem..
Ali setila sam se tih tresanja, najukusnije na svetu, ali skoro svaka ima crve..tako da vise od pola bacim..
I onda odlucim da ne proveravam..
Da, kad pomenu napolju..opet sam se setila da smo krali tresnje kod neke babe i ona nas posle juri..

Dobro, salatu operem normalno pod vodom, ne sterilisem..
Ali setila sam se tih tresanja, najukusnije na svetu, ali skoro svaka ima crve..tako da vise od pola bacim..
I onda odlucim da ne proveravam..
Da, kad pomenu napolju..opet sam se setila da smo krali tresnje kod neke babe i ona nas posle juri..
to smo svi radili i ko zna koliko smo crva tada pojeli :lol:

Перемо, буде ту ситних пужева, земље...у сезони не купујемо зелениш имамо наш из баште...
Жена је педантна лист по лист али кад ја перем онда под млазом воде набрзака па кад једемо вриштање...аааа ено бубице 😁

Jednom ja jedem brokoli i naletim na kuvanu gusenicu. Psujem js bogorsdim kaaad ono od komšinice donela domaće.

Perite naravno ovo kupovno prskano trista puta hemijom. Nekada se voće i povrće pralo pre iznošenja na tezgu danas prskaji raidom.

Back