LastDay
Leptirica
- Poruka
- 5.574
Da.Pamtim.Да ли ви памтите ваш први пољубац и како вам је било?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.Pamtim.Да ли ви памтите ваш први пољубац и како вам је било?
Је л био посебан по нечему? Јесу ли тад лептирићи у стомаку били најјачи?Da.Pamtim.
Ни мој није био нешто спец. А и нисам неки обожавалац љубњењаnaravno.. nije mi bio sladak ko onaj u pesmi![]()
...А и нисам неки обожавалац љубњења
Али си ипак испао мудо и пољубио си је. Успео си да пређеш први нивоPamtim, pamtim. Trebalo mi je dosta vremena da se namolim i poljubim je.
Више волим да се грлимо и да се држимо за руке. То много волим, а љубљење и не баш
Eto ko i uvek .
Врло романтично, за време бомбардовања.Памтим
За време бомбардовања. Имао је леп осмех и дуууге трепавице, као да се шминка. Али нисам била занесена. Више сам то урадила из знатижеље.
Сећам се то вече, када је бомбардовање почело да сам рекла мами- падају бомбе а ја ни момка нисам имала
Први секс је прецењен.
Да, све је погрешно и човек увек оће оно што неко други има. А тај други би оно што ја имам. Џабе ми пуна уста кад, да га хјебеш. Нит знам нит волим, а љубио сам се достаEto ko i uvek .
Sve je "pogrešno" podeljeno.
Čovek ima usta a neće da se ljubi, a oni bez usta šlajfuju, koprcaju se, 'teli bi, al nekako im ide ko bicikl na bandaši, bez guma...No, šta da se radi, c'est la vie...