Да ли памтите први пољубац

Polish_20231006_083332223.jpg

Памтим :)
За време бомбардовања. Имао је леп осмех и дуууге трепавице, као да се шминка. Али нисам била занесена. Више сам то урадила из знатижеље.
Сећам се то вече, када је бомбардовање почело да сам рекла мами- падају бомбе а ја ни момка нисам имала :lol:
Први секс је прецењен.

Памтим :)
За време бомбардовања. Имао је леп осмех и дуууге трепавице, као да се шминка. Али нисам била занесена. Више сам то урадила из знатижеље.
Сећам се то вече, када је бомбардовање почело да сам рекла мами- падају бомбе а ја ни момка нисам имала :lol:
Први секс је прецењен.
Врло романтично, за време бомбардовања. :) и ја имам дуге трепавице. Многе девојке су ме питале је л се шминкам?! Елем, прелепо, хоћу рећи, не бомбардовање, него амбијент, ко у филму

Eto ko i uvek . :roll:
Sve je "pogrešno" podeljeno. :roll:
Čovek ima usta a neće da se ljubi, a oni bez usta šlajfuju, koprcaju se, 'teli bi, al nekako im ide ko bicikl na bandaši, bez guma...No, šta da se radi, c'est la vie...
Да, све је погрешно и човек увек оће оно што неко други има. А тај други би оно што ја имам. Џабе ми пуна уста кад, да га хјебеш. Нит знам нит волим, а љубио сам се доста

Back