Da li ovo postaje torbarski forum?

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
92.460
Jedan ružan i ponižavajući izraz se ugnezdio na Krstarici.
Uvredljivo je pitanje: Jesi li je torbao?
Koliko puta si je torbao?
Izraz se proširio na gotovo celu Krstu,zahvaljujući
nekim članovima..Torbarima.
Zašto se reč sex zamenjuje uvredljivim izrazom torbanje?
Majke,sestre,kćerke, unuke takođe imaju "torbe"
u koje ovi što torbaju mogu da stave to što imaju.
Ako imaju..

Opet, pretpostaviću da se ova tema pokrenula zahvaljujući mojim nedavnim temama gde učestalo koristim upravo tu reč "torbati". Šta je poenta teme? Hoćeš da se zabrani data reč? Ako si ti moralna gromada, savršenstvo koje se izražava krajnje elokventno, ne guraj druge da čine to isto. Na sve to, nikada i ne dolaziš na ljis, tako da ne vidim čemu frka.

Jedan ružan i ponižavajući izraz se ugnezdio na Krstarici.
Uvredljivo je pitanje: Jesi li je torbao?
Koliko puta si je torbao?
Izraz se proširio na gotovo celu Krstu,zahvaljujući
nekim članovima..Torbarima.
Zašto se reč sex zamenjuje uvredljivim izrazom torbanje?
Majke,sestre,kćerke, unuke takođe imaju "torbe"
u koje ovi što torbaju mogu da stave to što imaju.
Ako imaju..
У највећем броју случајева о сексу пишу угрожени људи.
Они који га упражњава и они који у томе имају успеха немају потребе о томе да пишу а тек да се хвале на начин како се то овде ради.
Негде се мора бити запажен?
Што рече народ, свако се чеше тамо где га сврби!

Opet, pretpostaviću da se ova tema pokrenula zahvaljujući mojim nedavnim temama gde učestalo koristim upravo tu reč "torbati". Šta je poenta teme? Hoćeš da se zabrani data reč? Ako si ti moralna gromada, savršenstvo koje se izražava krajnje elokventno, ne guraj druge da čine to isto. Na sve to, nikada i ne dolaziš na ljis, tako da ne vidim čemu frka.
Vidim poentu tvoje teme,asocijacijom na Federika Felinija.Kuda ide covecanstvo?Do koje je tacke doslo ?Mozemo li biti vizionari ,koliko jos?

Nemoj živ bio sad imam neke mentalne slike koje iskaču kako mačak Silvester naskače na kengura 🤮🤮
47248-sylvester-pussycat_400.jpg

Napokon neko ko nije lažni moralista na ovom forumu. Hvala. Mrzim foliranja.
Postoji li opcija da neko ne bude "lažni moralista"? Zašto uvek mora da bude "lažni"?

Meni recimo smeta izjava tipa "sve žene treba dobro istorbati i poslati u kuhinju".... što je svojevremeno pisao jedan forumaš. (čak nije pisao "žene", imao je neki naročito ogavan izraz koji sam i zaboravio)

Da li sam ja bio lažni moralista što mi je to smetalo, ne znam kako to tumačiš? Da li se ti majci i sestri tako obraćaš?

Onog momenta kada budem bio prinudjen na autocenzuru i sveden na dve reci - seks i vodjenje ljubavi (jedno je pusto fizicki a drugo elitisticki) i to od ljudi koji se najmanje i pojavljuju na to namenjeno mesto da doprinesu, tada napustam forum. Jer mogu zamisliti kakvi ljudi i o cemu ce tu zapravo da (ne) pricaju.

Back