Da li ostati svoj ili se predati........................................... .........?

haahahahahahahahah,kakav glup odgovor! on je oduvek mracan, i takav ce ostati! nije on kao ostatak ove pateticne populacije!

decko je fejk totalno cim se tako nalozio na klinku znaci da taj njegov imidz ne proizilazi iz njegovih iskrenih osecanja no je to vise pozeraj

mracan i negativan dz. f. k. ko jos zeli da bude mracan i negativan?

i kolko je bre retardirana cela ta pop psych spika "budi svoj" ne treba covek da bude ni svoj ni tudj to su besmislene opcije vec treba da radi ono sto je bolje za njega a svi znamo da je bolje da budes pozitivan nego mracan, bolje da ispratis strasti do ekstrema nego da ih gusis, a taj lik se okovao nekakvim zakonima koje ocigledno ne moze da ispostuje i sad kad je shvatio da ih ne moze ispostovati kriza ovo ono da li da ostane svoj ili ne bla bla bla kao da on tu ima izbora

Mracan, negativan( ono, u al' sam zajeban), nosi crnjinu, ide u coporu, metalac. Kad je party na groblju?

:hahaha: ,hvala sto s me nasmejo malo pre svavanja...,a stvarno vala ,lik se bre boji zivota,to mu je glavni problem,za pocetak bi bio dobro da mu platimo neku kurvu da se malo izivi....znaci slobodno metalac ja castim :lol:

Back