Da li organizovati doček Mire Marković i Marka Milošević-a posle nove vlade SPS-DS?!!

Da li organizovati doček Mire Marković i Marka Milošević-a posle nove vlade SPS-DS?!!

• DA

• NE

• ODMA POSLE VLADE

• ODVESTI IH U ZATVOR!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa kad mi kazemo da treba tachija cekua i haradinaja da streljamo
ti odah meni fasista a sada ti nisi
eeeeeeeeeeeeeeeeee demokratijo

Kako si sada izmislio. Nikada nisam procitao da je neko rekao da treba tu dvojicu streljati. Da ne pricamo o tome sta sam odgovorio posto nisam ni imao prilike da odgovorim na tvrdnju koja ni ne postoji, odnosno ja ne znam da postoji.

Ja bi da se organizuje docek i to na balkonu Gradske Skupstine.
Na njemu da se prvo okupe svi clanovi Vlade, a zatim posle prigodne predstave bombardovanja, inflacije, izbeglickih kolona itd. na velikom tv bimu i fine melodije spice tv dnevnika, zatim muzike svima nama poznate prilikom razaranja nase zemlje, pocev od " Volimo te otzadzbino nasa" pa dalje, da se najzad pojave najveci sampioni svetski u , korupciji, kriminalu, inflaciji, itd.......

Kao uspomenu na ovaj nezaboravni docek, neka oboje zajedno sa clanovima Vlade, bacaju sa balkona okupljenim ljudima hlebove.

Program neka vodi Danka Novovic....i Komrakov!!!!

Ja bi da se organizuje docek i to na balkonu Gradske Skupstine.
Na njemu da se prvo okupe svi clanovi Vlade, a zatim posle prigodne predstave bombardovanja, inflacije, izbeglickih kolona itd. na velikom tv bimu i fine melodije spice tv dnevnika, zatim muzike svima nama poznate prilikom razaranja nase zemlje, pocev od " Volimo te otzadzbino nasa" pa dalje, da se najzad pojave najveci sampioni svetski u , korupciji, kriminalu, inflaciji, itd.......

Kao uspomenu na ovaj nezaboravni docek, neka oboje zajedno sa clanovima Vlade, bacaju sa balkona okupljenim ljudima hlebove.

Program neka vodi Danka Novovic....i Komrakov!!!!

:super:

Pa naravno. Ja sam već rekao kako: Da ih lepo dočekamo još na aerodromu i to sa sve crvenim tepihom i crvenim ružama, da svi stojimo mirno uz zastavu SFRJ i sliku druga Tita i da im otpevamo himnu: "Hej, Sloveni" kad izlaze iz aviona Jugoslovenskog Aerotransporta.

Onda da odemo svi do Trga Marksa i Engelsa (tako se nekada zvao Trg Nikole Pašića) i tamo da ih dočeka masa oduševljenog i ushićenog naroda uz skandiranje: Slo-bo, Slo-bo i Mi-ro, Mi-ro ! I obavezno da sve vreme u pozadini svira ona čuvena špica 2. Dnevnika RTS-a kao što reče neko i sve ono drugo se prihvata. Na kraju da se sa balkona pored hleba bace i crveni i žuti baloni.

E kad se sva ova fešta lepo završi, na ulici, takodje ispred crvenog tepiha da ih dočeka spreman jedan lepi plavi kombi sa rešetkama i da ih odveze pravo u instituciju za razmišljanje na streljanje.............uuuuups, prvo sudjenje pa streljanje. Pošteno i demokratski ! :hahaha: :bye:

Poslednja izmena:

Back