Da li oni i dalje postoje

To je drugo :) Kada se setate pa naidje na cvet ili je negde, ugleda ga, pomisli na tebe i donese ga...
Ali kupovanje cveca mi je besmisleno. Ja u kuci nemam ni vazu ( ni pepeljaru :mrgreen: ). Kada bi mi doneo cvece iz cvecare bilo bi mi isto kao kada mi je sestra kupila maskaru, a zna da se ne sminkam. ( Ili je time htela da mi nesto stavi do znanja? :think: :lol: )
ehh..ni pepeljaru:mrgreen: Dodje ti neki drug kad ono nema gde da trese :lol:

(msm na cigaretu :p)

Poslednja izmena:
Koji je vas omiljeni cvet?
Uvek je to bilo ono jao zene i cvece ali zene vole cvece ne samo zbog cveta vec sto je to jedan mali znak paznje, postovanja i ljubavi....
Jer ponekad oni nisu ni svesni da taj mali znak paznje ume da ucini cuda kod zena.....

Da li muskarac sa kojim zivite ili se zabavljate ume ponekad da vas iznenadi sa jednim lepim buketom omiljenog cveca?

Iznenadi me ponekad sa nekom saksijom cveća.

Afrička ljubičica

ljubicice.jpg

Koji je vas omiljeni cvet?
Uvek je to bilo ono jao zene i cvece ali zene vole cvece ne samo zbog cveta vec sto je to jedan mali znak paznje, postovanja i ljubavi....
Jer ponekad oni nisu ni svesni da taj mali znak paznje ume da ucini cuda kod zena.....

Da li muskarac sa kojim zivite ili se zabavljate ume ponekad da vas iznenadi sa jednim lepim buketom omiljenog cveca?

Omiljeni cvet-Bulka...
Ne, ne kupuje mi cveće jer zna da ne volim kad ubiju cveće
Volim cveće samo u baštama i saksijama.
Iznenađenje ide sa slatkišima

Back