Da li olako osudjujete

ovaj..ja gresnica 1 reda u manastiru st muertea priznajem da osudjujem

-one sto se yebu bez kondoma
-one sto sede kod kuce dok ih drugi izdrzava a oni kukaju na tu osobu
-one sto kukaju a nista ne urade da to promene
-one sto ti traze kritiku a posle se ljute kad je dobiju
-one koji zive kao gresnici a izjasnjavaju se kao sveci
-one koji osudjuju i to za nesto sto sami rade
-oni koji vise na forumu a kazu da su na forumu samo luzeri
-oni koji ne oprastaju drugima ono sto sami sebi dopustaju u izobilju

je l dosta:roll:
ne ne nisam savrsena pa ni na forumu,al tu je tajna moje neodoljivosti:manikir:

Ја осуђујем администрацију форума што ми не дају да ти дам поЈен! :(

A kako to osudjujete? Na smrt? :D

Imam svoje misljenje i ne slazem se sa odredjenim misljenjima (obicno postoje skupovi misljenja, ako se neko izjasnjava povodom necetga na odredjeni nacin, velika je verovatnoca da ce se i u vezi neceg drugog izraziti....predvidljivo).
Ne glumim laznog librala neciste savesti :) a i ne brkam demokratiju sa anarhijom.

Mislim da moje misljenje nije toliko bitno da bih ga nazvala osudjivanjem. Niko od nas nema moc da osudi ovo ili ono, cini nam se tako i onda i tudja "osudjivanja" shvatamo ozbiljno.

A kako to osudjujete? Na smrt? :D

Imam svoje misljenje i ne slazem se sa odredjenim misljenjima (obicno postoje skupovi misljenja, ako se neko izjasnjava povodom necetga na odredjeni nacin, velika je verovatnoca da ce se i u vezi neceg drugog izraziti....predvidljivo).
Ne glumim laznog librala neciste savesti :) a i ne brkam demokratiju sa anarhijom.

Mislim da moje misljenje nije toliko bitno da bih ga nazvala osudjivanjem. Niko od nas nema moc da osudi ovo ili ono, cini nam se tako i onda i tudja "osudjivanja" shvatamo ozbiljno.

ovo si pametno rekla, moram da primetim!
od sad ce mi biti lakse da "osudjujem"...

Imamo mi i te kako moc da osudimo.Dovoljno je da se osoba oseti neprijatno zbog necijeg "ostrog"jezika.Ja sam vise za toleranciju i filozofske tipove licnosti.Uglavnom koga poznajem,a sklon je osudjivanju to su nesrecne,nezadovoljne osobe koje imaju svoje male tajne koje zele da ispolje ali nisu dovoljno jaki karakteri za tako nesto jer se bas plase osude pa makar ta osuda ne bila opasna po njih ali sam osecaj neprijatnosti ih koci u realizaciji svojih zelja.Npr.drugarica je godinama mrzela drugu drugaricu zato sto menja momke,smatrala je lakom,cak je tako nesto pricala decku te drugarice koga jedva poznaje tako da sumnjam da je to bila dobra volja da mu "otvori oci",da bi posle odredjenog vremena(valjda kada se oslobodila)pocela da radi to isto,zar to nije odraz ljubomore i licimerja?

Hocu da kazem(uglavnom,ne mora da znaci u svakom slucaju)da ljudi kada osudjuju nikad ne idu s namerom da tom nekom pomognu,da pokusaju da mu pomognu da posmatra stvari iz drugog ugla,takvi imaju ostar jezik pun grdnje i nekih svojih pravila koje pokusavaju da nametnu svima.Osudjuju bez trunke krivice i razmisljanja da ce nekog povrediti i ne razmisljajuci da im se moze jednog dana obiti o glavu jer kazu ne sudi da ti se ne bi sudilo . .Zanima me ima li medju vama onih koji bi se prijavili na onu igru "trenutak istine"? :) To mi je jako interesantno sto bar u mom okruzenju,svi to gledamo,svi komentarisemo,a kad bilo koga pitas da li bi se prijavio svi kazu "nisam lud/a" :D

Ja nisam luda zbog svekrve. Ona je jedina osoba kojoj ne mogu da kažem šta mislim, zbog muža.
Svi ostali su navikli na moj "oštar jezik". Snajka kad me je upoznala, redovno je plakala :eek:, po meni i zbog najobičnijih gluposti. Sada se navikla, shvatila je da nemam zlu nameru. Tako da "oštar jezik" je po meni bolji od pričanja iza leđa ili foliranja. Prema sebi sam najoštrija, tako da retko ko može da me iznenadi nekom opaskom...

Takva je i moja tetka,na babu je skroz.Ranije bih plakala ili razmisljala po celu noc kada bi mi nesto rekla sto bi me povredilo,a sad smo se svi navikli,cak se i smejemo njenim izjavama(sem babe posto je tetka njena kopija,pa tu dodje do ostrijeg sukoba,ali za dan dva kao da nista nije bilo) :D

Back