gost 440767
Domaćin
- Poruka
- 3.878
i biologijaJoš ako proradi hemija
I fizika
I...filozofija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i biologijaJoš ako proradi hemija
I fizika
I...filozofija
Tako jePa tako je da isto mislimo.. kako će te žena prevariti Ona će te prevariti dok ode do trafike.. i muškarac to ne može sprečiti koliko god postavljao zabrane
I gramatikai biologija
pozorište ne dolazi u obzir osim ako nije Dekameronhoces sa mnom u izlazak?
ma ne,nesto malo mracnije i bucnijepozorište ne dolazi u obzir osim ako nije Dekameron
i prstohvat matematike, bogamiI gramatika
grešiš u samom startuTako je
Ako hoće, neka brate
Neka živi
Misliš napal'la?Napalila me ova tema
da zvekeću lanci?ma ne,nesto malo mracnije i bucnije
Da da možda šuma striborova..pozorište ne dolazi u obzir osim ako nije Dekameron
Aman Natali kontaš da se zajebavam??Lepo kažem
Žena je za kuhinju i krevet
I prodavnicu
Чуј, не иду у позориште?!!Naravno da odobravamo! I biramo partnere po istim stavovima.
Što se tiče puštanja, niko me ne pušta niti me je puštao. Tata mi je odobravao, a partneri i muž su mogli da se slože ili ne ali pošto biram partnere koji to ne dovode u pitanje onda tu nema problema.
Čuj "pušta"!?
Nemam predstavu o čemu pričaš. Dakle, vidi se da ne idem u pozorište. A zašto već je objašnjeno ranije (ne dolaze uspaljene ribe)Da da možda šuma striborova..
Dobrogrešiš u samom startu
pa,zavisi koliko se bunis.da zvekeću lanci?
Aman Natali kontaš da se zajebavam??
примаш се ко поклон ваучерJao daMisliš napal'la?

Gde nalaziš dobre pičččke?Nemam predstavu o čemu pričaš. Dakle, vidi se da ne idem u pozorište. A zašto već je objašnjeno ranije (ne dolaze uspaljene ribe)
Ali gde se seti šume Striborove?Da da možda šuma striborova..

Može i za njivu ako je imašLepo kažem
Žena je za kuhinju i krevet
I prodavnicu
To je napokonov specijalitetda zvekeću lanci?