- Poruka
- 94.551
Imaš suknju?da..........ako sam ja medju njima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš suknju?da..........ako sam ja medju njima.
I više..svi osim mene..da dobijes garanciju da partner nikada nece saznati,90% ljudi verujem da bi varalo.
Pozrtvovanu upola kao ja ne bih,pokondirene tikve ko iebeda dobijes garanciju da partner nikada nece saznati,90% ljudi verujem da bi varalo.
Da da baš...Pozrtvovanu upola kao ja ne bih,pokondirene tikve ko iebe
Zato što može. Prvo, nađu se istomišljenici (da važi za oboje) pa onda redomAli što Sensei naivno veruje da on ima prava nekome da ograniči kretanje, loool.![]()
Pa dobro, ako pravila vaze za oboje, povecao si sebi sanse da nadjes istomisljenicu. Ja sam razumela kao da vazi samo za nju.Zato što može. Prvo, nađu se istomišljenici (da važi za oboje) pa onda redom
naravno da ne. Ne propagiram robovlasništvo.Pa dobro, ako pravila vaze za oboje, povecao si sebi sanse da nadjes istomisljenicu. Ja sam razumela kao da vazi samo za nju.![]()
Да, то је права ствар. Ја би само спаковао торбе и отишао to do better and bigger things. А ти бјесни колко оћеш.![]()
У чему је ствар?
A sta ce dosadi sex oboma sa istom osobom.Hteli ne hteli to priznati.To sto se zene kunu u svog partnera je deplasirano.Pa ne mozes je cuvat u kavezu ko pticu.Sve je to slobodan izbor zivota.Mozes imati i super dobar sex sa njom i sta?I poverenje i odnos i sve ali promena svakom prija priznali ili ne.da dobijes garanciju da partner nikada nece saznati,90% ljudi verujem da bi varalo.
Za one koji nisu upoznati sa terminom
Girls night out (izlazak za devojke) je veče koje je grupa žena provela van kuće
Da li odobravate ovo za žene koje su u vezi?
Ma i bez garancije, ako ispadne prilika 90 posto ljudi ce varati.takva su vremenada dobijes garanciju da partner nikada nece saznati,90% ljudi verujem da bi varalo.