Da li odelo tj. izgled cini zenu?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Citam neko istrazivanje gde su 100-tinak ucesnica trebale da iznesu svoje misljenje o osobi zenskog pola na osnovu njene slike sa Facebook-a.
Jedna slika je bila u nekoj seksi varijanti, nista previse vulgarno, dok je druga bila u kosulji i farmerkama.

Prema rezultatima neseksi slika je dala utisak da je ta osoba bolji prijatelj, prijatnija i sposobnija da izvrsi odredjeni zadatak.
Ima li istine u tome, tj. kako mi kao drustvo (muskarci i zene) gledamo na seksi zene (na Facebook-u u van) i zasto mislimo da su neseksi zene sposobnije, bolji prijatelji i sl.?

Koliko nasa slika (u realu i na FB) govori o nama? Vazi li ono da svako istice svoje najjace kvalitete u prvi plan ili ne?

Koga zanima moze procitati malo vise ovde;

http://www.franchiseherald.com/articles/5790/20140714/study-young-women-with-sexy-social-media-photos-seen-as-less-competent.htm

Ne znam mogu li i žene da odgovaraju? Mene lično jako nerviraju te "seksi" žene, ne zbog ljubomore, već zaista mislim da one imaju neki problem u glavi. Seksipilnije su mi normalne, čiste, prirodne žene koje umeju da pričaju i imaju šta da kažu, a ne štrokave, nafrakane, napućene, koje su napustile još osnovnu školu. One jedino mogu da privuku nekog biznismena sličnog sebi, sa lovom a bez stila.

Naravno da ne, ali izgled je bitan. Nebi mnogo diskutovao o ovoj temi, ponoviću samo da npr "Ako sam te ja zavoleo i voleo kao plavušu, onda nemogu da prihvatim činjenicu da si ti sada crnka :D :D "

Prvo što na ženi vidiš je lice, kosa, a kasnije se nadaš da lep spoljni izgled prati i lep karakater

Prvi put čujem da je neka žena rekla nešto dobro o drugoj ženi :hahaha:

Šala, ovaj, pa da inače sudimo na osnovu fizičkog izgleda. Prosto je takvo društvo, šta da kažem.
Uostalom, nama ništa ne valja. Ako je polu-gola onda je ku*va a ako je do grla zakopčana onda je luda.

Ja mislim da odjelo ne čini čovjeka, jer možeš ti da se oblačiš kako hoćeš a da opet sa strane budeš ovakav ili onakav. Mada, ponekad sebe uhvatim kako razmišljam na taj način. Kada vidim djevojku u grudnjaku i mini mini suknji u klubu... can't help it.

Samo povrsni ljudi smatraju da odelo ne govori o coveku koji ga nosi.

Da ne budem baš površna, evo malo dublje da zagrebem...
Samo odelo ne govori mnogo. Bitno je i kako se nosi, ko ga nosi, kako se ponaša u njemu...
Ako taj koji ga nosi mora još da istakne koliko košta i da je original, jer običan smrtnik to ni ne prepoznaje, a da koleginica nosi lažnjak, itekako govori o čoveku...
Ili prva dama koja obuče toaletu od 10000 evra dok narod jede kolače jer nema leba, ne da govori o čoveku, već o čitavoj sviti.
Nego, skrenusmo s teme gde je akcenat na seksipilu. :)

- - - - - - - - - -

To je zato sto su zene ljubomorne i nesigurne pored sexy obucene ribe :mrgreen:

Ljubomorna? :zcepanje: Što, da mi ne preotme muža kog nema pas za šta da ujede...:rotf:

Ne znam, meni zvuci ovo istrazivanje tako
to nije odgovor na moje pitanje
cackalica-2.gif

ma ebes "istrazivanje"
ljubomora je prirodno osecanje, nikakv bauk, jaka stvar
ali kad si se vec naguzio da zezas cek onda brale oces da kazes da vi muskarci ne pozavidite kad vidite nekog dasu u svakom smislu te reci...ma nije nego
zene ljubomorne a vi svi ko latice ruze samo na vetru se njisete od cistoce osecanja :lol:

Poslednja izmena:
to nije odgovor na moje pitanje
cackalica-2.gif

ma ebes "istrazivanje"
ljubomora je prirodno osecanje, nikakv bauk, jaka stvar
ali kad si se vec naguzio da zezas cek onda brale oces da kazes da vi muskarci ne pozavidite kad vidite nekog dasu u svakom smislu te reci...ma nije nego
zene ljubomorne a vi svi ko latice ruze samo na vetru se njisete od cistoce osecanja :lol:

ja sam ljubomoran kad vidim da je otiso na Super bowl pa makar izgledo ko poslednji klosar :aha:

Back