Antihejter
Iskusan
- Poruka
- 6.861
Serafim, pa i ja "soliram" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam u timu, tip "timski igrač" oduvek sam se uklapao a i posao mi je timski, nas osmorica radimo po smeni.Ako ti odgovara, sto da ne. Ja ne osecam potrebu da pripadam bilo kojoj grupi.. fino mi ovako
Ovde na forumu sam dobila "kritiku" da se ne uklapam nigde, jer ne zelim da se uklopim, da sam asocijalna svojim izborom, sto mozda i jeste istina u krajnjoj liniji...
Tako, ako zelis, potrudi se da s uklopis, poradi na nekim socialnim relacijama...![]()
zašto danas ljudi nemaju druge zdravstvene tegobeRužno je kad se bilo čiji nick povlači po pp-ima, kada se bez argumenata pokušava neko deskreditovati po svaku cenu, i tako dalje.
Pitanje je šta uraditi kada dođe dotle, kada znate da se o vama piše i kopa ko je, šta je, odakle je...da ne ponavljam, pitanja su u anketi.
CepaaaajAntihejteru, mogu li da budem direktna i da dam svoje iskreno misljenje ili da nastavim da budem fina jer mozda ti se nece dopasti uopste?
Onda, nema potrebeMada ja više ne želim niti vidim potrebu da nastavljam ovu temu, slobodno ti napiši kad imaš nešto da kažeš.
Ne znam.zašto danas ljudi nemaju druge zdravstvene tegobe
jedino ih muči koliko su popularni i kako da budu u centru tudje pažnje?
Ma reci.Onda, nema potrebe![]()
Ma nema veze ..misljenje je kao doope, svako ga imaMa reci.
Naterao sam se da odgovorim i Perfect One. Jer mene je citirala pa bi bilo nekulturno da je ignorišem.Ma nema veze ..misljenje je kao doope, svako ga ima![]()
Ovo ne liči na tebeMa nema veze ..misljenje je kao doope, svako ga ima![]()
Volim ih very few, ostale ne primećujem.volim sve ljude! Č![]()
i ja istovolim sve ljude!
i ja istoVolim ih very few, ostale ne primećujem.
S kim si takav si..Ono, kao seljačka svadba, ti piješ a babe i dede se domundjavaju. Seljačka posla....ili kafana u kojoj djilkos odobrava reč i napada one koji mu se ne sviđaju... A ti ostaviš post i napustiš kafanu. Oce to ovi djilkosi, pola ih je s koca i konopca i vole da gazduju tračevima... To su već pristojno svetska seljačka posla tako nas i sramote u svetu.
Не обраћај пажњу. Ово место је као и свако село. Докони причају свашта. Неретко то буду измишљене приче и као игра глувих телефона. Па сазнаш о себи свашта што ниси знаоRužno je kad se bilo čiji nick povlači po pp-ima, kada se bez argumenata pokušava neko deskreditovati po svaku cenu, i tako dalje.
Pitanje je šta uraditi kada dođe dotle, kada znate da se o vama piše i kopa ko je, šta je, odakle je...da ne ponavljam, pitanja su u anketi.