Da li obraćate pažnju ko vas voli, ko vas mrzi i tako to?

Da li mislite da treba otići sa foruma ako ima više onih koji vas ne vole od onih koji vas vole?

• Treba otići, neću da budem predmet sprdnje

glasova: 4 20,0%
  • Zašto da obraćam pažnju?

glasova: 13 65,0%
  • Ne, treba ostati iz inata

glasova: 3 15,0%

• Ukupno glasova
    20
Ako ti odgovara, sto da ne. Ja ne osecam potrebu da pripadam bilo kojoj grupi.. fino mi ovako ;)
Ovde na forumu sam dobila "kritiku" da se ne uklapam nigde, jer ne zelim da se uklopim, da sam asocijalna svojim izborom, sto mozda i jeste istina u krajnjoj liniji...
Tako, ako zelis, potrudi se da s uklopis, poradi na nekim socialnim relacijama...:D

Ako ti odgovara, sto da ne. Ja ne osecam potrebu da pripadam bilo kojoj grupi.. fino mi ovako ;)
Ovde na forumu sam dobila "kritiku" da se ne uklapam nigde, jer ne zelim da se uklopim, da sam asocijalna svojim izborom, sto mozda i jeste istina u krajnjoj liniji...
Tako, ako zelis, potrudi se da s uklopis, poradi na nekim socialnim relacijama...:D
Jesam u timu, tip "timski igrač" oduvek sam se uklapao a i posao mi je timski, nas osmorica radimo po smeni.

Na forumu se nisam ni trudio da budem deo grupa, naprotiv, od tzv čopora sam napadnut. E tek onda kad sam ostao sâm, kada niko nije "uskočio" tad sam ukapirao koliko sam sâm.
I ta nepravda me mučila dok eto u ovoj temi nisam konačno progovorio i rekao sve.

Ne treba ja da poradim ni na čemu, nigde nisam rekao da mislim da je krivica moja, pitanje je bilo jednostavno da li otići ili ostati ako znaš da će pojedini "skočiti na tebe" pa kad-tad.

Ružno je kad se bilo čiji nick povlači po pp-ima, kada se bez argumenata pokušava neko deskreditovati po svaku cenu, i tako dalje.

Pitanje je šta uraditi kada dođe dotle, kada znate da se o vama piše i kopa ko je, šta je, odakle je...da ne ponavljam, pitanja su u anketi.
zašto danas ljudi nemaju druge zdravstvene tegobe
jedino ih muči koliko su popularni i kako da budu u centru tudje pažnje?

zašto danas ljudi nemaju druge zdravstvene tegobe
jedino ih muči koliko su popularni i kako da budu u centru tudje pažnje?
Ne znam.
Iskreno- ne tiče me se sve dok ne pokušavaju da postanu vidljivi koristeći mene. Neka se svako "izdigne" ako mu je do toga ali ne da "diže" sebe spuštajući druge.

Ja stvarno ne želim više o ovome da pričam.

Ono, kao seljačka svadba, ti piješ a babe i dede se domundjavaju. Seljačka posla....ili kafana u kojoj djilkos odobrava reč i napada one koji mu se ne sviđaju... A ti ostaviš post i napustiš kafanu. Oce to ovi djilkosi, pola ih je s koca i konopca i vole da gazduju tračevima... To su već pristojno svetska seljačka posla tako nas i sramote u svetu.

Poslednja izmena:
Ono, kao seljačka svadba, ti piješ a babe i dede se domundjavaju. Seljačka posla....ili kafana u kojoj djilkos odobrava reč i napada one koji mu se ne sviđaju... A ti ostaviš post i napustiš kafanu. Oce to ovi djilkosi, pola ih je s koca i konopca i vole da gazduju tračevima... To su već pristojno svetska seljačka posla tako nas i sramote u svetu.
S kim si takav si.. :aha:

Ružno je kad se bilo čiji nick povlači po pp-ima, kada se bez argumenata pokušava neko deskreditovati po svaku cenu, i tako dalje.

Pitanje je šta uraditi kada dođe dotle, kada znate da se o vama piše i kopa ko je, šta je, odakle je...da ne ponavljam, pitanja su u anketi.
Не обраћај пажњу. Ово место је као и свако село. Докони причају свашта. Неретко то буду измишљене приче и као игра глувих телефона. Па сазнаш о себи свашта што ниси знао :lol:
Мада мислим да се ретки, баш они најпримитивнији баве другима. Само сам на једну особу реаговала и то јавно, која нас је правила лудима поред здравих очију.

А то да ли те неко воли или мрзи. Нема шта ко ни да те воли ни да те мрзи, прејаке су то емоције за овај вид комуникације осим ако неко баш има дијагнозу.
Једно запамти- ко је теби антипатичан и ти си њему, сигурно. И обрнуто. Увек су такви утисци обострани. Само што ће то неко да испољава а неко неће томе придавати значај.

Back