Da li obraćate pažnju ko vas voli, ko vas mrzi i tako to?

Da li mislite da treba otići sa foruma ako ima više onih koji vas ne vole od onih koji vas vole?

• Treba otići, neću da budem predmet sprdnje

glasova: 4 20,0%
  • Zašto da obraćam pažnju?

glasova: 13 65,0%
  • Ne, treba ostati iz inata

glasova: 3 15,0%

• Ukupno glasova
    20
Ružno je kad se bilo čiji nick povlači po pp-ima, kada se bez argumenata pokušava neko deskreditovati po svaku cenu, i tako dalje.

Pitanje je šta uraditi kada dođe dotle, kada znate da se o vama piše i kopa ko je, šta je, odakle je...da ne ponavljam, pitanja su u anketi.
Ма заболе те, форум је твој колко је и њихов. Ако те мрзе неки на игралишту, требаш ли да одеш са игралишта?

Не, будеш свој, окупиш своју екипу и ћао здрао

Друго је ако си спамерчина и трол, тада би требало да добијеш бан😆

Ovo sam ozbiljno pitao, za sebe, da li sam ja normalan kad ostajem negde gde pouzdano znam da se svašta o meni piše.

Ima, međutim i onih koji su u gorem položaju pa ostaju čini mi se iz inata.

Normalnim ljudima treba da je svejedno, ono, neka me na Krstarici, zatreba mi savet nekad pa mogu da pitam i u 03 h noću ili da nađem sagovornika o temi o kojoj hoću, 24 sata dnevno.

Međutim, treba znati i kad je dosta. Meni je odavno "prekipelo" a još sam ovde. Najbolje mi je bilo 2019. (tad sam se učlanio) kad me niko nije poznavao ni pominjao a ja nisam otvarao teme ni "upadao u oči".

Umesto da odem, odem privremeno. Napravim pauzu. I tada obično skinem avatar..

Ovo sam ozbiljno pitao, za sebe, da li sam ja normalan kad ostajem negde gde pouzdano znam da se svašta o meni piše.

Ima, međutim i onih koji su u gorem položaju pa ostaju čini mi se iz inata.

Normalnim ljudima treba da je svejedno, ono, neka me na Krstarici, zatreba mi savet nekad pa mogu da pitam i u 03 h noću ili da nađem sagovornika o temi o kojoj hoću, 24 sata dnevno.

Međutim, treba znati i kad je dosta. Meni je odavno "prekipelo" a još sam ovde. Najbolje mi je bilo 2019. (tad sam se učlanio) kad me niko nije poznavao ni pominjao a ja nisam otvarao teme ni "upadao u oči".

Umesto da odem, odem privremeno. Napravim pauzu. I tada obično skinem avatar..
Budi jaci od hejtera, psi laju vetar nosi.

Svašta s tobom!
Kakve brige tebe muče, volela bih da mi to bude jedina briga u životu!
Kakav forum i forumski tračevi i klanovi?!
Svi znamo za takvu pojavu, ali kakve veze imamo sa tim?!

Šta ima da se privatno intimiziraš sa bilo kim sa foruma?
Sve što treba napiši post u temi, kome se svidi neka reaguje, kome se ne dopadne neka reaguje ili zaobiđe i to je to!

Šta možeš privatno saznati a da ne možeš iz postova?

Dragi moj, privatne poruke samo ako je nužno sa moderatorom; kada šalješ priču, pesmu ili sliku na konkurs ili ako ti je obrisana poruka bez objašnjenja, sve drugo pišeš u post i šalješ u etar, u suprotnom si saučesnik u pojavi na koju reaguješ.
Ako ne koristiš privatne prepiske, šanse da saznaš šta ko priča o tebi su 0% što će ti obezbediti mir!

Ja znam za svega nekoliko njih koji me pljuju, dakle definitivno manjina, ali znate kakav je naš narod. Ubaci se "crv sumnje", čuje se svašta, neverovatno je ali svega nekoliko žena može da napravi klovna od osobe. Video sam.

U najboljem slučaju sklanjaju se i od mene i od mojih komentara, zato što me potcenjuju, uglavnom zbog posla kojim se bavim.

Znači ako sam lik koji radi u obezbeđenju i nema fakultet, za neke žene sam pećinski čovek koga treba ismevati. Jedno vreme nisam uopšte mogao da pišem na ptf psihologija, pa koristim odsustvo nekih nikova da pišem dok mogu.

Ali kad imaš problem, konkretno a ne znaš koga da pitaš, ako si ovde samo broj ili ne daj bože klovn, niko ti neće odgovoriti.

Биће да очекујеш помоћ од погрешних - оне с којом си се покачио или њеног друштва.

Ubaci se "crv sumnje", čuje se svašta, neverovatno je ali svega nekoliko žena može da napravi klovna od osobe. Video sam.

Може једино међу себи сличним.

Ja znam za svega nekoliko njih koji me pljuju, dakle definitivno manjina, ali znate kakav je naš narod. Ubaci se "crv sumnje", čuje se svašta,
Na koji način ' čuješ' šta pričaju o tebi?
Pitaš privatnom porukom ljude od poverenja ili ti ' prijatelji učine uslugu' i dojave ti? ; )

Kako god, privatne poruke ti unose nemir.

Znam tačno i šta sam zajebao, i kod koga. Otresao sam od pod forumašicu koju nisam trebao da diram ali sad je kasno..
Šta činiti dalje?

Ja licno te smatram za.vrlo realnog sagovornika.
Nikada ne bih pomislio da imas ovakve nedoumice.

Da ti bude lakse ja sam takodje bio predmet sprdnje. Visemesecne.
I sta sad? Pa nista. Umedjuvremenu neki su promwnili misljenje neki nisu.

Da se opterecujem ko mi sta misli nemam vremena.

Drzis se ljudi koji ti prijaju i uzivas.
Kad ti dosadi , oladia malo od foruma i opet sve ok.

Ziv nisam dok ne istracaris koju si otresao forumasicu :D

Na koji način ' čuješ' šta pričaju o tebi?
Pitaš privatnom porukom ljude od poverenja ili ti ' prijatelji učine uslugu' i dojave ti? ; )

Kako god, privatne poruke ti unose nemir.
Nisu privatne poruke. Otvarao sam 3 puta temu na blogu, jednu istu, jer sam morao da izbrišem sve zbog otvorenih malicioznih komentara. Počevši od jedne moderatorke koja je rekla da sam zrikav čim sam postavio fotografiju sa naočarima za sunce.
Druga me optužila da kačim ko zna čije fotografije, jer je izgleda neverovatno da nisam "odron", a na zaključanoj temi "Tok misli" sam skoro svakodnevno bio tema, uglavnom da sam gej pa do citata po temama gde sam pisao i koji su izvučeni iz konteksta.

Čak je došlo dotle da jedno vreme nisam mogao da otvorim temu na ptf psihologija jer je odmah usledio napad pa sam na kraju digao ruke od ovog ptf-a iako sam pre njih ovde često pisao.

Eto. Znači bio sam oteran odavde, ni post nisam mogao da napišem a kamoli temu da otvorim a to je već realan problem.

Back