Da li nosite rezervne gacice u torbici?

Da li nosite rezervne gacice u torbici?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
pa bre dive, nikad ti se nije desilo da si sa nekim ko petlja i muva? to se oseti, ajde da se ne lazemo, zene smo - imas instinkt, imas intuiciju, osecaj tacno da nesto nije u redu i ako si spremna da pogledas istini u oci, priznaces sebi sta se desava.
ej, tri godine veze, nije to malo kakav god posao da radi, nego nije smela da ga ispituje i cima. pa detektiva bih unajmila ako treba ali ne bi niko od mene pravio budalu tako. ona ima svoje razloge sto je dozvolila, nek je poznata i bogata i uspesna, ko zna se razvlaci ispod te fasade.

:eek:
Uuuu, ti boga...

pa ne, nema potrebe, sam pao - sam se ubio.
mere da se ja sklonim odatle a on posle neka laze nekog drugog.

U kakve veze se upustas ako razmisljas o detektivima ? Poverenje bi trebalo da je jedna od osnova svake dobre veze.Mozda ga ona jednostavno nije razumela i koja ga je potreba naterala na taj korak.

A za gacice u torbici,moje skromno misljenje je da zenama treba da budu pri ruci,neplanirano se moze ostati negde duzi period i u skladu sa tim gacice promeniti.

pricam o vezama dugim nekoliko godina ili decenija i brakovima, nadovezujuci se na prethodnu stranu a ne o onima koje tek pocinju.
ko ga nije dobro razumeo - zena ili ljubavnica, i koja od ljubavnica, prva ili ona sledeca? mnogo mu je razumevanja trebalo kad se tolike zene nisu snasle.
ne verujem u to da nesto moze da me natera da lazem i varam ako ja to necu. pokvaren si ili nisi, korektan si ili nisi ali to su tvoji izbori a ne rezultat vise sile koja te je naterala na nesto. svako sebi bira put - ja cu da se objasnim i raspravim, pokusacu da uradim sve sto je do mene pa ako ne ide boze moj, fajront, a neko ce da trazi razumevanje naokolo i da laze partnera.

Dokazano,nauka je dokazala da ljubav traje nekoliko godina.Kasnije,ukoliko je prava,energija se transformise i prelazi u postovanje.Opet kazem,ili se partner nije dovoljno dobro upoznao ili ona nije ispunila njegova ocekivanja cim se okrenuo drugim zenama.Kad ne stima i ne ide,prekinuti i svako na svoju stranu.Detektivi imaju drugu funkciju a ne da jure bracne drugove po zabitima i vrletima.

Dokazano,nauka je dokazala da ljubav traje nekoliko godina.Kasnije,ukoliko je prava,energija se transformise i prelazi u postovanje.Opet kazem,ili se partner nije dovoljno dobro upoznao ili ona nije ispunila njegova ocekivanja cim se okrenuo drugim zenama.Kad ne stima i ne ide,prekinuti i svako na svoju stranu.Detektivi imaju drugu funkciju a ne da jure bracne drugove po zabitima i vrletima.

detektivi i te kako jure koga god treba i gde treba, ali ti mozda mislis na policijske inspektore koji zaista imaju drugaciju ulogu.
za to sto on radi, ili ona ako ona vara, on je i odgovoran a ne neko deseti. osim ako je retardiran, izvrsena mu je lobotomija, pod tutorstvom je necijim... ali, uvek mozes da okrivis nekog drugog za ono sto ti sam radis.
odgovornost kada odnos ne uspe je na oboma ali nece svako da uskoci iz moranja u tudji krevet, nego ce da ispostuje prvo sebe pa onda i one oko sebe.
svako ima svoj izbor, energija intenziteta se ne menja a zaljubljenost traje nekoliko godina.
postuje se covek odmah, nema tu sta da se transformise a muskarac se i voli i postuje... ili ne.

Back