- Poruka
- 1.826

Na primer za Date in the Car

Dok za Date u Restoranu

Kada ih nosite a kada ne ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako se uzme nije nam prosek nesto dobar, skoro smo svi stariji
a ti, si izasla nekad bez?
Jesam
Al sam bila frisko udataprimakne se i šapnem mu na uVo "nemam gatjice ispod haljine "
Ihhh kad se samo setim tog vremena![]()
Jesam
Al sam bila frisko udataprimakne se i šapnem mu na uVo "nemam gatjice ispod haljine "
Ihhh kad se samo setim tog vremena![]()
Kada je rec o nosenju gacica kod devojaka,ja moram da dam jedno strucno misljenje.Nijedna devojka,ne bi SMELA NIKADA,DA IDE VAN STANA BEZ GACICA !
Zasto ? Iz dva razloga.Prvi razlog,to nije higijenski,jer preko gole vagine,lako moze doci do raznih infekcija.Drugi razlog.Gacice odrzavaju stalnu potrebnu temperaturu tela,i ne dozvoljavaju,da dodje usled prehlade,do ginekoloskih zdravstvenih problema.Treca stvar,koja je veoma opasna po zdravlje,to je nosenje TANGI,u zimskom
periodu,a sto je veoma rasireno danas,kod mladih devojaka.
Od ukupno sklopljenih brakova,jedna trecina udatih mladih zena,ne moze da zatrudni,upravo zato,sto su svoje polne organe,kao devojke prehladjivale.Znaci,svaka
devojka trebalo bi da zimi nosi,topli donji ves.Najbolje je od cistog pamuka,ili tanke vune.Svako izlazenje na ulicu,bez donjeg vesa-gacica,cist je nepotreban
egzebicionizam,osoba koje nemaju sigurnost,u svoje licne zivotne vrednosti.
i ja kad se udam i izgubim nevinost volela bih da imam takav sex ..ukrascu ti recept, to sa gacicama![]()
forumasice ne nose gace![]()
Kada je rec o nosenju gacica kod devojaka,ja moram da dam jedno strucno misljenje.Nijedna devojka,ne bi SMELA NIKADA,DA IDE VAN STANA BEZ GACICA !
Zasto ? Iz dva razloga.Prvi razlog,to nije higijenski,jer preko gole vagine,lako moze doci do raznih infekcija.Drugi razlog.Gacice odrzavaju stalnu potrebnu temperaturu tela,i ne dozvoljavaju,da dodje usled prehlade,do ginekoloskih zdravstvenih problema.Treca stvar,koja je veoma opasna po zdravlje,to je nosenje TANGI,u zimskom
periodu,a sto je veoma rasireno danas,kod mladih devojaka.
Od ukupno sklopljenih brakova,jedna trecina udatih mladih zena,ne moze da zatrudni,upravo zato,sto su svoje polne organe,kao devojke prehladjivale.Znaci,svaka
devojka trebalo bi da zimi nosi,topli donji ves.Najbolje je od cistog pamuka,ili tanke vune.Svako izlazenje na ulicu,bez donjeg vesa-gacica,cist je nepotreban
egzebicionizam,osoba koje nemaju sigurnost,u svoje licne zivotne vrednosti.
Sta se smejes, ja leti ne nosim gace uopste.
- - - - - - - - - -
Ne idem gola, brate mili, pa da sedam golom drugaricom negde. A ovo drugo boldovano, moje licne vrednosti nemaju bas apsolutno nikakve veze sa mojim gacama, kakve veze imaju gace sa vrednoscu coveka? Svasta.
Meni je manje vrucina. Nosim ih kad nije leto, normalno.